Vizitator djedd Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 A masurat cineva acest difuzor (din atasament)? Ma poate cineva ajuta cu parametri pt el? Cred ca e de productie ruseasca,daca nu ma insel MAG.Va multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 22, 2006 Partajează Postat Mai 22, 2006 TI-l masor eu contra unei sume de 50 RON Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 Chiar si contracost,dar e complicat sa trimit difu.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 Chiar si contracost,dar e complicat sa trimit difu....curier rapidvin ei la adresa sa-ti preia coletul NEMOexpres de exemplu ( http://www.nemoexpres.ro )acela e un Leningrad nu un MAG Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 Chiar si contracost,dar e complicat sa trimit difu....curier rapidvin ei la adresa sa-ti preia coletul NEMOexpres de exemplu ( http://www.nemoexpres.ro )acela e un Leningrad nu un MAGHuh...complicat,dureaza....ma gandeam ca-i mai simplu,dar creca pana la urma,ma pun pe masurat.Poshta numa pe colet tur retur,creca-mi ia v-o 80 ron...E greu difu...Oare sunt bune de ceva difurile astea? merita agitatzia? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 hmm, nu stiu daca merita agitatiadin ce am intalnit pana acum in materie de difuzoare PRO de 12", as inclina sa recomand o incinta de 50-60 litri acordata la 50 Hzai sanse sa sune, okfa o incinta de test.P.S. sa nu te astepti la prea mult subbass, pt nu o sa primesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum