vergil Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 As putea face un voltmetru cu acest Ci ? L-am recuperat dintrun Tv Samsung cu digiti cu tot .Daca se poate , cum se face .Va multumesc . SAA1064.pdf Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Nu merita se te complici.Este doar undruver.Sunt scheme simple pentru voltmetre. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Un voltmetru simplu poti face cu ICL7107;vad ca esti din Braila,pot sa-ti dau un MMC7107,facut de fosta Microelectronica. Link spre comentariu
vergil Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Eu voiam un voltmetru simplu cu 2 digiti , sa poata citi pina la 99v , ptr o sursa de laborator .Ce recomandati e mai complicat si nu stiu daca merita . Multumesc . Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Un voltmetru mai simplu decat cel facut cu 7107,sau eventual C520D,nu stiu sa existe.Poti folosi doar doi digiti din cei patru comandati de 7107,dar nu vad ce precizie mai ai.De exemplu 5,9V va fi afisata ca 5V.... Link spre comentariu
vergil Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Aveti dreptate , nu m-am gandit la zecimale .Multumesc . Link spre comentariu
Vizitator yo7rrrrrrr Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Sau se ia una bucata aparat de masura defect la rotactor, se taie placa si, cu putin noroc, incape si restul sursei de laborator in aceeasi carcasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum