iovan_irinel Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 ce sens are cureul electric in placile de circuite? Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Mai ca nu am inteles nimic.Daca te referi asa in general curentul merge de la plus la minus desi teoretic fiind vorba de electronii care de fapt circula ei fiind de sarcina negativa ar fi exact invers,dar asta este fizica parca de clasa a7a deci daca ai trecut de varsta asta ar trebui sa stii. Link spre comentariu
iovan_irinel Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 chestia asta o stiu , altceva intrebam...eu am o placa de circuite acasa , si cand a venit un curent puternc a ars cateva piese pe ea , si nu stiu cum circula curentul pe acea placa ....cum pot sa verific acea placa? daca pot sa-mi explici? pot sa fac o poza cu acea placaSunt incepator , te rog sa ma iei mai usor. Link spre comentariu
dan cod Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Du placa la cineva care se pricepe pentru ca altfel curentul va umbla aiurea pe placa si o vei face praf de tot.E clar ca nu ai cunostintele necesare sa o repari. Link spre comentariu
zal Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Dacă a fost o descărcare sau un arc electric, acestea circulă pe traseul cel mai scurt către masă, pămînt. Oricum e greu de ghicit ce piese sînt afectate în afară de cablaj, semiconductorii se pot distruge fără semne vizibile. Link spre comentariu
iovan_irinel Postat August 10, 2012 Autor Partajează Postat August 10, 2012 Da-mi un id de mess , sa iti trimit o poza claca ,poate reusesti sa ma ajuti. am incercat sa pun poza si dimensiunea este prea mare Link spre comentariu
petreelectronic Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Sunt incepator , te rog sa ma iei mai usor.Nu, nu esti incepator... esti habarnist Link spre comentariu
mircea888 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Presupun ca este vorba de aceeasi placa de aici:viewtopic.php?f=19&t=124514Pune o poza aici ca suntem si noi curiosi.Oricum nu incerca sa o repari ca nu ai sa poti, mergri la un service ! Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 De la stanga la dreapta sau daca este produs in tarile arabe invers. Link spre comentariu
emilberculescu Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Sunt incepator , te rog sa ma iei mai usor.Daca esti la inceput = nu te complica .Accepta parerea colegilor si apeleaza la un service . Link spre comentariu
Postări Recomandate