Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sensul electric in circuit

iovan_irinel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iovan_irinel

3

• dan cod

2

• zal

1

• petreelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai ca nu am inteles nimic.Daca te referi asa in general curentul merge de la plus la minus desi teoretic fiind vorba de electronii care de fapt circula ei fiind de sarcina negativa ar fi exact invers,dar asta este fizica parca de clasa a7a deci daca ai trecut de varsta asta ar trebui sa stii.

Link spre comentariu

chestia asta o stiu , altceva intrebam...eu am o placa de circuite acasa , si cand a venit un curent puternc a ars cateva piese pe ea , si nu stiu cum circula curentul pe acea placa ....cum pot sa verific acea placa? daca pot sa-mi explici? pot sa fac o poza cu acea placaSunt incepator , te rog sa ma iei mai usor.

Link spre comentariu

Du placa la cineva care se pricepe pentru ca altfel curentul va umbla aiurea pe placa si o vei face praf de tot.E clar ca nu ai cunostintele necesare sa o repari.

Link spre comentariu

Dacă a fost o descărcare sau un arc electric, acestea circulă pe traseul cel mai scurt către masă, pămînt. Oricum e greu de ghicit ce piese sînt afectate în afară de cablaj, semiconductorii se pot distruge fără semne vizibile.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări