GanMark Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Am realizat statia de lipit Wolf care de 1 an ma serveste dar de multe ori uit sa-l mai inchid....si am adaptat un temporizator la cuplarea 220~ reglat la 15 min cu clasicul 555Inconvenienta e ca daca am de lipit 5 min nu pot sa-l opresc , puteam sa mai pun un buton sa anulez alimentarea releului....initial am vrut sa fac cu astabil on off + temporizator dar nu mai incapea in cutie si un traf mic pt alimentare montajului Link spre comentariu
Electronicserver Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Incearca sa faci modificarea ca aici : download/file.php?id=22088&mode=view .Intre pinul 4 si pinul 8 pui un rezistor de 10k si intre pinul 4 si masa pui butonul. Link spre comentariu
GanMark Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 dar eu am vrut numai cu un buton.....si pana la urma o sa fac un astabil dar problema e cu spatiul din cutie... Link spre comentariu
Electronicserver Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Pai doar un buton si un rezistor adaugi la schema ta si faci modificarea ca in schema de acolo .Asta am vrut sa zic . Link spre comentariu
GanMark Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 te inteleg dar asa o sa am 2 butoane....eventual pt reset o sa caut un buton mai mic ca sa incape langa celalalt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum