iovan_irinel Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 salutare ...de curand mi-am cumparat o masina de spalat si a dat curentu in ea , nu mai funioneaza..am desfacut placa de comanda....si nu stiu sa o verific?intrebarea e ce trebuie sa verfic la ea mai intai? condensatorii?rezistorii? si cum?si care este drumul parurs de curent prin placa respectiva Link spre comentariu
mircea888 Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Este clar ca nu te pricepi, asa ca mergi la un service sau cauta un electronist bun.Bafta! Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 cea mai buna solutie e cea a lui mircea .. du-o la un service , altfel risti sa o strici si mai tare decat poate este... Link spre comentariu
icar Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Omule, du-te la un servis, pina nu-i prea tirziu! Link spre comentariu
vicelord Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 am desfacut placa de comanda....si nu stiu sa o verific? Nasol dar poti sa inveti. intrebarea e ce trebuie sa verfic la ea mai intai? condensatorii?rezistorii? si cum? In primul rand iti trebuie un aparat de masura (multimetru) daca nu ai recomand sa iti cumper unul ca oricum e util prin casa. In al 2lea rand ar trebui prima oara sa verifici sigurantele. In al 3lea rand nu mai are rost daca nu vezi ceva defect (ars, inegrit, explodat, afumat, etc) nu are rost sa iti bati capul cu ea pentru ca ne este prea greu sa iti explicam ce sa faci in continuare. si care este drumul parurs de curent prin placa respectiva Drumul parcurs de curent este fireste cum se invata la fizica in generala de la PLUS la MINUS. Regards Link spre comentariu
Nonny149 Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Sensul conventional al curentului este de la +la - !Sensul real este invers pentru ca electronii au sarcina negativa! http://electricitatee.blogspot.ro/2011/ ... tului.html Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Am mai spus cuiva asta.Fizica de clasa a 7 a,dar unii au trecut prin scoala ca ratele prin apa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum