sms2 Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Buna ziua am o placa de baza GA-7N400 functionala dual RAM care are 4 sloturi pentru RAM, 2 portocalii si 2 mov. E necesar sa pun cite un RAM ipe fiecare canal? Ce rol are chestia asta cu dual RAM mareste viteza de lucru sau e un set de sloturi de rezerva? Vad ca pe aceiasi placa mai este si un swich cu 6 chei la ce folodeste? Va multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Pentru a activa functia dual-channel este nevoie sa instalati o pereche (2 module identice) de memorie in sloturile de aceeasi culoare. Placa poate functiona si in single channel, dar in dual-channel se obtine un spor de viteza de lucru al memoriei. Manualul placii de baza il gasiti aici: http://download.gigabyte.eu/FileList/Ma ... 00p2_e.pdf Link spre comentariu
sms2 Postat August 9, 2012 Autor Partajează Postat August 9, 2012 Salut multumesc mult am gasit aici toate explicatiile m-am lamurit ce e cu dual RAM. Sanatate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum