Vizitator Rotman Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 Am LCD-ul din imaginea atasata dar nu are led pentru iluminare.Intrebarea mea este daca stie cineva un magazin unde se vand asemenea led-uri.Am cautat la majoritatea magazinelor dar nu gasesc decat led-uri normale nici urma de ceea ce caut.Poate am scapat eu din vedere vreun magazin !:rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 cauta pe la servi-ceuri de reparati telefoane sau orice dealar conex sau oranj ce are un serice si intreabai daca are sati dea niste leduri albe de telefon SMD :partyman: :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Rotman Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 Am led-uri SMD de la celulare dar nu au puterea de a lumina intreg ecranul,nici macar jumate din el!Din cate observ in poza asta led-ul intra sub ecran. :smt003Cam asa ceva caut!!! Link spre comentariu
one Postat Mai 18, 2006 Partajează Postat Mai 18, 2006 Am un asemenea afisaj cu iluminare, initial am crezut ca are folie din aceea electroluminiscenta, dar demontandu-l am constatat ca are o multime de led-uri SMD, dispuse sub forma unei matrici, si au deasupra un dispersor, pentru uniformizarea luminii.LCD-ul nu are folie din aceea reflectorizanta pe spate, ci este perfect transparent. Acest lucru l-am observat bineinteles dupa demontare.Ai cam putine sanse sa ii faci iluminare.Ai putea incerca sa faci rost de folie electroluminiscenta. Se alimenteaza cu curent alternativ (dreptunghiular) de vreo 50-150V. Exista si in unele telefoane, de exemplu Ericsson T65 la afisaj sau Motorola V3 la tastatura. Link spre comentariu
Vizitator Rotman Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 mersi mult Am rezolvat pana la urma problema cu o folie electroluminescenta de la o agenda electronica.Intradevar nu e luminat LCD-ul ca si la celular dar se poate observa ce e afisat pe el si in conditii reduse de lumina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum