Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD + led

Vizitator Rotman

Postări Recomandate

Vizitator Rotman

Am LCD-ul din imaginea atasata dar nu are led pentru iluminare.Intrebarea mea este daca stie cineva un magazin unde se vand asemenea led-uri.Am cautat la majoritatea magazinelor dar nu gasesc decat led-uri normale nici urma de ceea ce caut.Poate am scapat eu din vedere vreun magazin !:rolleyes:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

3

Top autori în acest subiect

• one

one 3 postări

Vizitator AdiTm

cauta pe la servi-ceuri de reparati telefoane sau orice dealar conex sau oranj ce are un serice si intreabai daca are sati dea niste leduri albe de telefon SMD :partyman: :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator Rotman

Am led-uri SMD de la celulare dar nu au puterea de a lumina intreg ecranul,nici macar jumate din el!Din cate observ in poza asta led-ul intra sub ecran. :smt003Cam asa ceva caut!!!

Link spre comentariu

Am un asemenea afisaj cu iluminare, initial am crezut ca are folie din aceea electroluminiscenta, dar demontandu-l am constatat ca are o multime de led-uri SMD, dispuse sub forma unei matrici, si au deasupra un dispersor, pentru uniformizarea luminii.LCD-ul nu are folie din aceea reflectorizanta pe spate, ci este perfect transparent. Acest lucru l-am observat bineinteles dupa demontare.Ai cam putine sanse sa ii faci iluminare.Ai putea incerca sa faci rost de folie electroluminiscenta. Se alimenteaza cu curent alternativ (dreptunghiular) de vreo 50-150V. Exista si in unele telefoane, de exemplu Ericsson T65 la afisaj sau Motorola V3 la tastatura.

Link spre comentariu
Vizitator Rotman

mersi mult Am rezolvat pana la urma problema cu o folie electroluminescenta de la o agenda electronica.Intradevar nu e luminat LCD-ul ca si la celular dar se poate observa ce e afisat pe el si in conditii reduse de lumina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări