cristybadea Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Aceeasi problema si cu antivirusul oprit Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Aceeasi problema si cu antivirusul opritAtunci inseamna ca are ceva bad-uri pe hdd-u,eu asi zice sa-i instalati un prog.......pentru bad-uri si sa-i faceti o scanare la tot hdd-ul dvs .Succes ! Link spre comentariu
cristybadea Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 Nu exclud dar nici Nu merg pe varianta asta pt ca in pc am 2HDD-uri,unul de 40 gb pe care am instalat si winul si unul(acesta pe care am si jocurile) de 80 gb NOU.Ce altceva sa mai incerc? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Alta varianta este sa incercati sa instalati si wind......din nou pentru ca s-ar putea sa fie niste fisiere sterse din el si sa aiba jocul nevoie si de acele fisiere. Alta varianda nu mai am imi pare ff rau.O seara buna va doresc !! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Buna dimineata ! Daca nu ati apucat sa-i instalati wind.......eu asi zice sa-i instalati antivirusul bitdefender internet security si sa-i faceti o scanare la tot pc-u pentru ca s-ar putea aibe vreun virus pe care sa nu-l vada antivirusul dvs pe care il aveti instalat acum pe pc-u. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Am pus si nu a gasit absolut nimic.Si windul nu cred ca are ceva sters pt ca e pus nou,are cca 3 saptamani.Mai astept si alte pareri,multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Va salut ! Am uitat sa va intreb daca face numai la acest GTA SAN ANDREEAS sau la toate jocurile face acelasi lucru? Astept ! Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 In acest folder,numit de mine jocuri,pe o partitie de 40gb am Gta Romania2,Gta 2010 ZUMA DELUXE si acest GTA SAN-ANDEEAS.Dintre toate,doar acesta face probleme Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Atunci inseamna ca cere mai multe resulse de la placa video si de la memoria ram si daia va merge asa in reluare jocul,dar apropo in joc nu are un fisier unde scrie ce resulse mananca jocul de la pc-u ???Uitati ceva asemanator trebuie sa aveti in jocul dvs. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Spuneti-mi dumneavostra daca ar fi vreo problema de incompatibilitate.Cerintele jocului in atas Readme.txt Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Buna seara !Da am vazut fisierul atasat de dvs si este ok,adica ca nu ii trebuie mai multa resulse de la pc-u jocului.Asa ca nu mai am nici o ideie ce sa va mai spun,ce am avut de spus v-am spus,asa ca acum mai asteptati si alte informatii de la ati useri.Va doresc mult succes !! O seara buna va doresc ! Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 inca o intrebare.As dori sa stiu cum pot vedea daca am instalat acel Directx9 si daca nu,de unde,cum il iau?multumesc Link spre comentariu
DonNCSS Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Si la mine Gta-ul sacada,dar dupa ce am facut oc la procesor merge brici la setari maxime si aa 3x cu rezollutie 1024:768.My spec:-amd athlon 64 2800+ @2.4ghz-2gb ram-ati radeon 9600pro Link spre comentariu
cristybadea Postat August 13, 2012 Autor Partajează Postat August 13, 2012 Si cum se face acest OC la procesor? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 inca o intrebare.As dori sa stiu cum pot vedea daca am instalat acel Directx9 si daca nu,de unde,cum il iau?multumescPai directx9 il are deja instalat,adica cand ati instalat sistemul de operare a instalat si directx9 automat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum