Phenom9600-FX Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Salutare tuturor!Am primit de cateva luni un set de incinte Sony SS-6000 si am observat ca una dintre ele are tweeterul si mediile arse (am incercat alte difuri pe caile respective si merg, deci e clar ca sunt duse cele originale). Acum problema mea este ca nu reusesc sa gasesc nicaieri difuzoare originale Sony pentru boxele astea. Si, din cate vad eu am doua alternative:- sa gasesc cu ajutorul vostru undeva un tweeter si un mediu pentru SS-6000sau- sa inlocuiesc la ambele aceste doua cai cu niste difuri din comert dar atunci trebuie sa va cer ajutorul in proiectarea unui set de filtre (aceste boxe nu au filtre!! au doar niste condensatori pe cablurile fiecarui difuzor).Asadar, astept indrumari de unde as putea face rost de difuzoare originale Sony (am inteles ca sunt si foarte scumpe) sau cu ce as putea inlocui mediile si inaltele si cum ar trebui sa arate filtrul (pentru filtre sigur trebuie caracteristicile difurilor de joase - sa vad cum fac rost de ele :cry: ) .Multumesc foarte mult. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Genul acesta de boxe nu merita refacute in nici un fel.Singura varianta e sa pui alte inalte si alte medii si sa refaci intreaga boxa,recalculand totul,in functie de litrajul boxelor,plus filtre facute dupa difurile ce le bagi,de preferat schimba si bass-ul.Multa bataie de cap,plus cheltuieli mari. Link spre comentariu
Phenom9600-FX Postat August 8, 2012 Autor Partajează Postat August 8, 2012 Mda, chestia e ca daca schimb tot ajung la un pret la care as lua niste boxe noi (2 tweetere, 2 medii si 4 joase + filtre). Nici nu-mi permit in momentul asta sa dau 1000 - 1500 pe o pereche de boxe noi. La mai mult nu ma bag pentru ca nu am scule de audiofil si nici nu ascult SACD sau mai stiu eu ce alte inregisrtari originale. Mai astept pareri... Link spre comentariu
Luca Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Am facut si eu prostia acum ceva vreme sa cumpar o pereche de boxe Sony SS-F6000P, Dupa ce am bagat 50w in ele am observat ca sa ars tweterele asa ca le-am montat o perechie de SAL la 10 lei bucata si le-ma maritat la un cioroi care asculta si acum la ele salam si guta live.Parerea mea este ca aceste boxe nu au nici cea mai mica performanta audio, Sunet superdistorsionat lipsit de bass. Link spre comentariu
Phenom9600-FX Postat August 11, 2012 Autor Partajează Postat August 11, 2012 Hehe, eu le-am primit moca de la sora mea; facea renovari si se tot impiedica de ele asa ca mi-a dat si boxele si amplitunerul (tot un sony).La afirmatia ca nu au bass nu prea sunt de acord. Au un bas chiar placut. Ca nu au super calitate audio asta e altceva dar se aud chiar ok pentru pretul lor. Avand in vedere ca fac parte din categoria consumer nu le poti compara cu firme cu ani grei in HIFI sau Audiofil. Eu nici macar nu ascult tare. Cred ca abia ajung la 20 de W pentru ca prefer sa ascult muzica nu sa demolez cu ea.Pana la urma, daca nu reusesc sa le fac, cred ca o sa-ti urmez exemplu. :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum