Vizitator nicoolass Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 salut,am tel asta,i-am luat baterie noua bl-5c si tine doar 36ore fara convorbiri,oare de ce numai atat?Daca ati mai intalnit asa va rog sa-mi spuneti,multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Ati cumparat cumva baterie chinezeasca ? daca da este de asteptat ca atat sa tina Link spre comentariu
mdll Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 bateria a-ti formatat-o ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Bateriile li-polymer, li-ion nu se formatează... ON. Dacă acumulatorul este 100% original atunci este foarte posibil ca telefonul să aibe un consumator(scurtcircuit). Dacă este vorba despre o replică atunci este normal să ţină doar atât !! Link spre comentariu
Vizitator nicoolass Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 e made in china,cum sa nu,deci nu ar fi de soft,ceva,am avut email pe el,mai demult Link spre comentariu
Vizitator nicoolass Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 scurtcircuit unde,merge totul ok,consumul e mare cu sim,fara sim e mai mic Link spre comentariu
mdll Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Bateriile li-polymer, li-ion nu se formatează...Bateriile cu Li-Ion folosesc alte substante si oricum ele sunt pre-formatate de catre producator. Sunt necesare doar 3 sau 4 cicluri complete de incarcare-descarcare totala a bateriei pentru ca aceasta sa isi faca treaba asa cum trebuie....la asta m-am referit si eu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Bateriile cu Li-Ion folosesc alte substante si oricum ele sunt pre-formatate de catre producator. Sunt necesare doar 3 sau 4 cicluri complete de incarcare-descarcare totala a bateriei pentru ca aceasta sa isi faca treaba asa cum trebuie. ...la asta m-am referit si eu Îmi pare rău, dar eşti greşit informat !!! Citeşte pe aici, dar şi pe "gogu". Ca fapt divers: descarcă complet (0.v) un acumulator li-ion/li-polymer şi vezi cum se comportă. Poate vei avea neplăcuta surpriză ca acumulatorul să rămână pe veci 0.v. Majoritatea producătorilor recomandă insistent revânzătorilor să nu lase acumulatorii să se descarce complet, şi să-i ţină încărcaţi... Un acumulator li-ion/li-polymer ajuns la valoarea de 0.v are cele mai multe şanse să rămână 0.00.v pentru totdeauna. @nicoolass Ce nu ai înţeles? Ţi-am spus, dacă acumulatorul NU este original, atunci este normal să te ţină atât. La bani puţini.. atât poate!!! Referitor la un posibil scurtcircuit... stai liniştit, sunt telefoane care funcţionează perfect (toate funcţiile) dar au un mic/mare "consumator suplimentar" datorat unui scurt parţial la o anumită componentă din telefon: cpu, sursa, final de emisie, s.a.m.d. În acest caz telefonul poate funcţiona "perfect" doar că ţine acumulatorul mai puţin şi se încălzeşte... depinde de la caz la caz. Oricum se pare că nu este cazul telefonului tău!! Link spre comentariu
Vizitator nicoolass Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 @dixongsm stiam de treaba cu descarcatul si incarcatul(sub 2 volti si peste 4.2),eu am masurat-o noua si avea 3,2 volti,cam putin stiam ca vin pline din fabrica,montajul ala din varf la bl5c nu o protejeaza la de-astea? Link spre comentariu
Traxxx Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Acel montaj e pentru protectie (incarcare,descarcare, scurt,suprasarcina) eu de regula un acumulator nu il las sa scada sub 3,30v si incarcare pana la 4,20v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum