Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony ICF-2001

Postări Recomandate

Ma intereseaza daca are cineva aparatul sa-i faca o poza cu interiorul. Mai exact legaturile dintre modulul LCD si placa (sunt 6 fire+inca 8 cred). Am un aparat din asta fara conexiunile respective si pe modulul LCD nu exista nici o notatie. Am coborat manualul service, schema dar degeaba.Nu gasesc niciunde schema modulului LCD (cu integratul Sharp LRxxxx)Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ion_vasile

1

• leoncris

1

• elctropan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

Vă salut,

Aţi reuşit remedierea aparatului?

Am primit şi eu unul de la un prieten şi nu dă absolut niciun semn, nici în difuzor nici pe display.

Am măsurat consumul aparatului şi la cuplarea alimentării ia în jur 280 -300 mA, nepermis de mult.

Pe display nu se vede nimic, am înlocuit deja panglica cu 8 fire, dar to nu se simte nimic.

Singurul semn care este vizibil, este că atunci când apăs butonul iluminare se aprinde acel led de iluminare.

Nu am identificat nici modul de demontare (scoatere) a plăcii de bază din locaş pentru a putea face şi alte măsurători, eventual la tranzistorii finali, mă gândesc că poate pe acolo să fie luat acel curent mare de 300 mA.Menţionez că şi amândouă panglicile scoase de la display ia tot acelaşi curent.

O fi oare tot o problemă pe partea de alimentare, deşi DC/DC convertor scoate aprox. tensiunile de 18 V(17,5V măsurat) şi 6,2V(6,7V măsurat).Aceste măsurători le-am făcut chinuit pe partea plantată, deoarece am zis că nu am depistat cum sa scot placa de bază din locaş.

Dacă ma poate cineva cu idei(specifice acestui aparat, nu la modul general) aş fi recunoscător.

Cu stimă,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări