Vizitator dr00py2nd Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Buna , am un LG direct drive , intrebarea mea este urmatoarea : pot sa modific cumva programele sa imi permita sa modific temperatura de spalare la programul scurt de 30-45 de minute? , temp. este limitata la 40 grade la acest program , cum se poate modifica daca e posibil ? , va multumesc pentru raspunsuri . Link spre comentariu
yo9gcc Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Si daca merge modificat trebuie sa iei in calcul daca are timp apa sa se incalzeasca in timp util, ma gandesc daca programul este scurtat, automat si temperatura apei este mai mica fiindca nu are timp sa se incalzeasca. Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 eu cred ca se incalzeste intre 5-10 minute .. daca apas butonul haine murdare imi sporeste timpu la program la 45 de minute , eu cred ca ar fi perfect , daca are cineva sa imi dea indicatii daca se poate modifica temp/program sa il fac sa imi permita temp mai mare umbu la el , dar poate ca nu se poate si atunci nu ma mai ocup il las asa . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum