Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare in legatura cu masina de spalat LG DD motor

Vizitator dr00py2nd

Postări Recomandate

Vizitator dr00py2nd

Buna , am un LG direct drive , intrebarea mea este urmatoarea : pot sa modific cumva programele sa imi permita sa modific temperatura de spalare la programul scurt de 30-45 de minute? , temp. este limitata la 40 grade la acest program , cum se poate modifica daca e posibil ? , va multumesc pentru raspunsuri .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si daca merge modificat trebuie sa iei in calcul daca are timp apa sa se incalzeasca in timp util, ma gandesc daca programul este scurtat, automat si temperatura apei este mai mica fiindca nu are timp sa se incalzeasca.

Link spre comentariu
Vizitator dr00py2nd

eu cred ca se incalzeste intre 5-10 minute .. daca apas butonul haine murdare imi sporeste timpu la program la 45 de minute , eu cred ca ar fi perfect , daca are cineva sa imi dea indicatii daca se poate modifica temp/program sa il fac sa imi permita temp mai mare umbu la el , dar poate ca nu se poate si atunci nu ma mai ocup il las asa .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări