Vizitator cata008 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Salut am si eu un difuzor Domotec MS-812 si am si eu nevoie de ajutorul vostru. Nu am mai facut niciodata o incinta sunt incepator am ceva idei dar nu vreau sa fac greseli si sa imi para rau. Mai bine ma informez bine inainte si ascult sfaturile voastre. A facut cineva vreo incinta pentru acest difuzor pentru masina ? M-ar interesa m-ai multe detalii si sfaturi. Nu conteaza cat de mare este incinta nu ma deranjeaza daca ocupa spatiu doar ca vreau sa fac ceva bun daca tot ma apuc de treaba. Spuneti-mi ce materiale trebuie sa am , cu ce sa imbin pal-ul la colturi si pe margini ca ma gandesc ca inafara de holsuruburi mai drebuie sa dau cu ceva sa inchida bine. O poza mai jos cu specificatiile difuzorului.Sper ca am postat unde trebuie si nu am gresit cu nimic. Astept sfaturi. Va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator cata008 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 [...]Mai bine ma informez bine inainte si ascult sfaturile voastre. [...]Din cate se pare nu te-ai informat asa BINE precum te lauzi Dar din start tu ai preferat sa dai dovada de neatentie si de sila sa iti pui un pic capul la contributie. In caz contrar, ai fi observat ca pe foaia cu specificatii iti spune exact ce volum se recomanda pentru fiecare tip de incinta (inchisa sau deschisa) pentru difuzorul tau.Asadar, dimensiunile insintei raman la aprecierea ta atata timp cat tu respecti volumul intern specificat de producator. Pai tocmai asta e chestia. Eu nu am mai facut treaba asta si nu stiu ce sunt si ce inseamna acele valori. Si tocmai deaia v-am cerut ajutorul. Ma gandesc ca cineva poate a facut o incinta pt difuzorul asta si sa ma ajute si pe mine sa o fac spunandu-mi cum a facut-o. Care e treaba cu incinta inchisa sau deschisa ca eu nu ma pricep. Care e diferenta ? Ce forme trebuie sa aiba ? Ce fel de incinta ar trebui sa fac pentru difuzorul asta sa scot ce e mai bun din el. Adica nu vreau sa fac eu dupa mine o incinta si dupa aceea sa imi zica cineva ca puteam sa scot mai mult din el si sa se auda mult mai bine. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Daca vreti sa va informati,nimic mai simplu: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=& ... -CM1R_s5cQ si mai sint o gramada!! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Domotec egal zgomotec egal gunoi .Uita de boxe de calitate cu asemenea difuzoare ... Link spre comentariu
Vizitator cata008 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Am simplificat poza pentru tine. Spune-mi ce anume intelegi din ea: Bun ms frumos pt simplificare. Decat de acele date incercuite de tine am nevoie sa fac incinta ? Tu cum zici sa o fac sa scot ce e mai bun din difuzoru asta ? Bass reflex sau Sealed ? si inca ceva. Ce dimensiuni trebuie sa aiba materialele ca sa pot face cutia de 42.475 L ? latime ,adancime, etc ......Nu ma pricep deaia va cer ajutorul ca daca stiam sa il fac il faceam singur. va multumesc Link spre comentariu
LUCI Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Ma intreb ce e cu generatia asta?Ai fost la scoala?Daca da ai trecut de clasa a-VI-a ? Nu mai stie nimeni in tara asta sa calculeze un rahat de volum.Si sa zicem ca nu ai sti, la cea mai simpla cautare pe net gasesti formula.Daca nici asa nu te descurci putem da foc linistiti la tara asta ca nu se pierde nimic. Link spre comentariu
Vizitator cata008 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Domotec egal zgomotec egal gunoi .Uita de boxe de calitate cu asemenea difuzoare ...Daca mi-as permite alt difuzor probabil l-as arunca pe asta dar nu toata lumea are bani de calitate mai buna. eu pe asta il am....cum o fi el bun sau rau macar scoate ceva decat deloc.. Link spre comentariu
Vizitator cata008 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Ma intreb ce e cu generatia asta?Ai fost la scoala?Daca da ai trecut de clasa a-VI-a ? Nu mai stie nimeni in tara asta sa calculeze un rahat de volum.Si sa zicem ca nu ai sti, la cea mai simpla cautare pe net gasesti formula.Daca nici asa nu te descurci putem da foc linistiti la tara asta ca nu se pierde nimic.Tocmai asta este ca eu nu am facut scoala si nu ma pricep. Doar ce am invatat sa folosesc pc-ul. Daca nu esti dispus sa ma ajuti nu mai intra aici degeaba. Eu nu am cerut decat ajutor la treaba asta. Mai bine ziceai ceva folositor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum