Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe active

relucavnic

Postări Recomandate

Vreau sa imi fac 2 boxe active undeva la 100w una ce kit audio imi recomandat?M-am gandit la asa ceva viewtopic.php?f=59&t=58834 sa cumpar un kit de aicea transformatorul il face un unchi de al meu care se ocupa cu asa ceva si punte si restul fac eu se merita oare?Are 100 w reali acel kit sau nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

3

• relucavnic

3

• Luca

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

@relucavnicKiturile aleea :bataie orce kit care se afla in interioru unui amplificator din comert, problema este ca necesita ceva experienta pt a face boxe active cu ele, mai bine cauta boxe gata facute iar amplificator iti cumperi unu sh. sunt targurile si siturile cu aanunturi pline.

Link spre comentariu

@lucaionut Eu am boxele facute acuma vreau ca sa pun in ele un amplificator ca sa nu mai trebuiasca sa car dupa mine si amplificatorul si alte cesti vreau sa fac ceva compact. Experienta cat de cat am am mai incercat eu asa ceva si mi-a iesit am facut un woofer activ cu un kit de pe mivarom si a iesit neasteptat de bine deja l-am si vandut asa ca pe mine ma interesa daca acele kit-uri la care faceam referinta chear scot 100w pentru ca pe mine asta ma intereseaza mai tare.

Link spre comentariu

@hpavictorAcuma daca toti iti place sa faci misto de altii de ce nu spui si tu ceva in ajutorul celor care intreaba pe acest forum daca tot lasi mesaje de aste nu toata lume este invatata ca si tine eu de exemplu nu am facut nici un pic de electronica sau ceva de genul asa ca de aia pun intrebari pe forumuri in speranta ca cineva o sa ma ajute nu ca cineva ca si tine sa zice lucruri prostesti si de prisos.

Link spre comentariu

Ai mesaj privat . Aici se poate considera reclama...Te rog ca pe viitor sa verifici orice mesaj inainte de a-l trimite , faultezi la greu limba romana in forma scrisa . E pacat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări