Vizitator bobclaudiu Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 gata am schimbat tranzistorii bf 422 cu bf 869 si funtioneaza bine, culorile sunt afisate corect este ciudat..., am masurat tranzistorii bf 422 si sunt buni sau par buni dar ceva se intamla cu ei.Gata s-a rezolvat Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
bobo Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 acesti tranzistori sunt subdimensionati si isi schimba parametrii in timpul functionarii(la rece indica bine).la tv-urile vechi unde erau montati tranz de medie putere nu apareau aceste probleme. Link spre comentariu
Iachim Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 gata am schimbat tranzistorii bf 422 cu bf 869 si funtioneaza bine, culorile sunt afisate corect este ciudat..., am masurat tranzistorii bf 422 si sunt buni sau par buni dar ceva se intamla cu ei.Gata s-a rezolvat Va multumesc pentru ajutor. Aceasta inseamna ca nu trebuie de utilizat din recuperari, ci de procurat noi Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 schimba termistorul demagnetizator si vezi cum se comporta. Daca pe ecran ai culoarea rosie (umbra) este tubul de vina. Link spre comentariu
naetv Postat August 5, 2015 Partajează Postat August 5, 2015 Aceasta inseamna ca nu trebuie de utilizat din recuperari, ci de procurat noi schimba termistorul demagnetizator si vezi cum se comporta. Daca pe ecran ai culoarea rosie (umbra) este tubul de vina. ultima postare - august 2012 , probabil rezolvat , sau aruncat de atunci Link spre comentariu
johnny79 Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Asa si? Era un raspuns la o intrebare. Ceea ce se posteaza pe acest forum raman solutii pe viitor....pentru cine stie sa caute. P.S.: Regret acum ca nu am avut internet .....si mai ales multitudinea de informatie cand mi-a trebuit.......acum....poate sfatul nostru ajuta pe cineva. Link spre comentariu
naetv Postat August 8, 2015 Partajează Postat August 8, 2015 Asa si? Era un raspuns la o intrebare. Ceea ce se posteaza pe acest forum raman solutii pe viitor....pentru cine stie sa caute. la intrebarea cui ? si era un raspuns prost - daca citeai vedeai asta - a fost vorba de tranzistori pe modul video si era rezolvat de mult , nu avea legatura cu magnetizarea sau uzura tubului si pentru cei ce cauta si stiu sa faca asta , sint zeci de postari cu magnetizarea si rezolvarea acesteia am vazut multe raspunsuri date la subiecte vechi , fara o finalitate si care pot folosi in timp altora - aici nu este cazul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum