Vizitator nanutza Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Saluare. ma poate ajuta si pe mine cineva cu schema de la sitemul de sunet logitech z506 ?partea de amplificare este functionala numai sursa este dusa complet iremediabila.Pe sursa scrie ca este de 35 w .Pe partea de amplificare condensatorul de pe intrare curent este de 25 v la 6800 microfarazi. Daca ar fii sa ma iau dupa condul de 25 v 6800 ar iesi ca este nevoie de o surca de 25 v cu 1,4A.Daca ma poate ajuta cineva cu o schema de pe care sa pot vedea tensiunea de alimentare .Va multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Despre ce sursa este vorba? transformatorul de retea cumva? nu am vazut nicaieri ca acest sistem sa aiba adaptor extern pentru alimentare.Daca acel condensator de filtraj e la 25V tensiunea de alimentare trebuie sa fie ceva mai mica, te poti lua dupa finalii audio pentru a determina alimentare.Vezi ce finali are sistemul si cauta datasheet la ei.PS: nu cred ca gasesti schema, dar nici nu cred ca iti trebuie prea mult. Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Despre ce sursa este vorba? transformatorul de retea cumva? nu am vazut nicaieri ca acest sistem sa aiba adaptor extern pentru alimentare. Daca acel condensator de filtraj e la 25V tensiunea de alimentare trebuie sa fie ceva mai mica, te poti lua dupa finalii audio pentru a determina alimentare. Vezi ce finali are sistemul si cauta datasheet la ei. PS: nu cred ca gasesti schema, dar nici nu cred ca iti trebuie prea mult. este vorba de sursa de alimentare .Daca as putea vedea finalii as gasi datasheet tensiunea de alimentare ( modulul de amplificare este bun ) si nu are rost deil desfac. Sursa este de 35 w asa scrie pe ea , o singura iesire pt alimentare modul . Odata ce pe ea scrie 35 w si condul care este pe modulul de amplficare pe intrarea de tensiune este de 25 v eu zic ca imi trebuie alta de 22-23 v si 1,5- 1,6 A . Asta dupa logica mea.SI dupa relatia P = U x I - EDIT 1-- DUPA ce mi-am rupt ochiul si degetele am vazut ( cei drept ,nu se vede prea bine) ar fii finalul sta 540 ---- 2 bucati STA se vede bine si 40 la fel EDIT 2- http://www.datasheetarchive.com/STA540-datasheet.html oare STA540 SA FIE ?? Link spre comentariu
mircea888 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Despre ce sursa este vorba? Cum arata? Am vazut in poze ca nu are alimentator extern deci ar trebui sa aiba trafo de retea, verifica siguranta de pe primar, apoi si siguranta termica daca are. Ar putea foarte bine sa se alimenteze cu 14V si sa aiba condensator la 25V, nu poti sa stii sigur. Cel mai bine te iei dupa finalii audio folositi, daca nu cititi tot ce scriu nu o sa rezolvati problema. Later Edit: STA540 este finalul, este echivalent cu TDA7377. Probabil in cazul tau se alimenteaza cu 20V. http://www.sparkfun.com/datasheets/Comp ... STA540.pdf PS: completeaza locatia la profil. Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Am completat locatia .nu pot vedea prima cifra de la codul finalului .STA _ 40-- si pe net nu am gasit decat sta 540 din seria de finali - 140 -240-340-440-540-640-740-840-940. Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Salutare .Am schimbat sursa de alimentare cu una de 20 v la 3,5 amperi dar acum cand conectez sursa la partea de amplificare se inchide singura.( este o sursa de la un leptop).Am probat modlul de amplificare pe un alt traf de 9 v la 1 amper, merge dar cu un zgomot de fond si nu se aude tare .Ce ar mai trebuii sa mai schimb pe acolo,sa verific ......etc.Va multumuesc tuturor pt timpul acordat.Razvan. Link spre comentariu
Vizitator nanutza Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Salutare .Am schimbat sursa de alimentare cu una de 20 v la 3,5 amperi dar acum cand conectez sursa la partea de amplificare se inchide singura.( este o sursa de la un leptop).Am probat modlul de amplificare pe un alt traf de 9 v la 1 amper, merge dar cu un zgomot de fond si nu se aude tare .Ce ar mai trebuii sa mai schimb pe acolo,sa verific ......etc.Va multumuesc tuturor pt timpul acordat.Razvan.ma ajuta cineva si pe mine cu ceva sfaturi.??? Link spre comentariu
marik2500 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 (editat) Am si eu o placa de Logitech Z506 5.1, mai precis scrie pe ea Everest Z - 506 AMP . M-ar interesa o schema pentru a o putea integra intr-o cutie cu rol de amplificator audio. Nu stiu conexiunile de la mufa D-SUB 9 prin care sunt introduse in boxa FR (FATA DREAPTA) următoarele comenzi: LED POWER-SWITCH POWER-VOLUME-HEADPHONES Editat Mai 4, 2014 de marik2500 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum