Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe pe 3 cai cu difuzoare Scanspeak

ahegyes

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

7

• stefan94stefan

3

• hpavictor

2

• Luca

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lafel ca orcare proiect facut de @ahegyes, Lucratura facuta cu pasiune si cunostinte ridicate in domeniu, detaliat si calculat.

UN EXEMPLU PENTRU CINE VREA SA ISI FACA BOXE DIY

Link spre comentariu

Lafel ca orcare proiect facut de @ahegyes, Lucratura facuta cu pasiune si cunostinte ridicate in domeniu, detaliat si calculat.

UN EXEMPLU PENTRU CINE VREA SA ISI FACA BOXE DIY

Da este un exemplu intradevar ...dar are si sculele necesare...nu se poate nimic fara scule ...! sunt curios ce putere RMS debiteaza ?
Link spre comentariu

Intr-adevar exceptional.Offtopic: Ai posibilitatea sa masori rigiditatea panoului obtinut din fasii inguste comparativ cu unul obtinut din doua placi de mdf lipite? Un test simplu, ca in schita atasata.Eu cred totusi ca panoul obtinut din doua placi de mdf lipite este mai rigid. In orice caz rigiditatea panoului din fasii inguste depinde foarte mult de calitatea adezivului.

post-1504-13982947194_thumb.jpg

Link spre comentariu

Asa - pai Scanspeak spune ca 18W8531 are 60W - deci x2 ar fi 120W, dar - asta e puterea data de producator. In acelasi timp - Sonus Faber Cremona - care foloseste aceleasi difuzoare de bas zice asa:- Power handling: 50-300W without clippingPuterea e un element foarte relativ - depinde cine, ce si cum masoara. Sunt alte aspecte mai importante decat puterea.

Link spre comentariu

Scanspeak spune ca 18W8531 are 60W - deci x2 ar fi 120W

La un difuzor Scanspeak 18W8531 producatorru spune: 100h RMS noise test (IEC 17.1) 60 W,

Adica 60 W RMS putere garantata in regim continu pe 100 ore cu semnal de test.

In muzica puterea este mult mai mare pe intervale scurte de timp, Alti producatori mai putini seriosi daca ar fi avut fix difuzoru asta ar fi scris pe el cel putin 100 W.

Link spre comentariu

Multumesc pt felicitari.Legat de intrebari - fonoabsorbant am folosit o chestie - imi scapa cum se numeste, poate ma ajuta colegii forumisti - e ca un material facut din multe carpe micute, precum si melana.Greutatea - am cantarit doar cutia facuta din placaj, fara partea frontala si din spate si avea 42kg. Daca mai adaugam cele 10fasii de 20x100cm din MDF care au intrat in baffle si in partea din spate cred ca ajunge undeva la 60kg. Apoi mai sunt ranforsarile, difuzoare, filtru, spike-uri... Una peste alta cred ca e undeva in jur de 60-65kg\boxa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări