Vizitator hondansr Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Salut tuturor! de curand am fost pana in germania si am luat un sony vaio secound hand de acolo si cand am ajuns acasa am constatat cu stupoare ca nu imi merge touch-padul si nici tastatura:( ...se aprinde intra in windows si ramane asa...nu pot intra nici macar in bios:( ce poate avea? cum pot remedia problema? Multumesc! Link spre comentariu
pinky Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Incearca cu tastatura si mouse pe USB si un miniWindows de pe Hiren's CD. Daca nici asa nu merge inseamna ca s-a cam prajit o parte din southbridge si sa te astepti sa iti moara de tot lepterul. Link spre comentariu
2informaticos Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Ar trebui in primul rand sa-l desfaci si sa verifici daca tastaura si touchpad-ul sunt conectate fizic la placa...Ambele dispozitive se conecteaza la sistem prin intermediul chipului Super I/O, nu direct la southbridge. Niste masuratori in zona pot localiza problema.Daca ne spui ce model este placa ta, poate reusim sa gasim si o schema... Link spre comentariu
leoncris Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Panglica si conectorul trebuie verificat acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum