corneillus Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 salutare colegi. de curand am intrat in posesia unei perechi de boxe quadral model rsx124, pe 3 cai, bass reflex, cu portul pe spate, made in germania, bla bla bla la un pret mic zic eu... la exterior arata impecabil, dar au un defect, ringul de la difurile de bass la ambele este sau mai bine a fost din burete din ala, nu stiu exact cum ii zice si probabil de batrane sau alte cauze s-a rascopt. am cautat un meserias si am gasit pe cineva disponibil sa mi le faca. pret 100 ron ambele, plus curierul... intrabarea mea este daca se marita sa l-e fac sau nu, daca sunt de calitate sau nu ca sincer sa fiu eu nu prea am auzit de marca asta si nici pe goagal nu am gasit mare lucru in afara de cateva anunturi la vanzari. Link spre comentariu
Luca Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Cred ca ai precizat gresit modelu pe net nu am gasit poze cu ele.Tu esti singuru care stii daca merita facute sa nu, in general quadral a pus suspeensie de spuma la boxele ieftine, posibil sa se merite facute pt ca daca nu le faci nu le poti folosi, iar in cazul in care vrei sa pui alte difuzoare va costa mai mult decat repararea celor vechi si nu se va mai auzi lafel. Link spre comentariu
corneillus Postat August 8, 2012 Autor Partajează Postat August 8, 2012 modelul e corect precizat . am verificat.quadral rsx124. nici eu nu am gasit mare lucru pe internet si de aceea am facut topicul. Link spre comentariu
corneillus Postat August 12, 2012 Autor Partajează Postat August 12, 2012 boxele quadral le-am reparat in regim home made... am cumparat ringurile, cu rabdare si atentie le-am inlocuit , am cerntrat in prealabil bobina cu niste bucati de plastic taiate dintr-un pet introduse intre bobina si miezul din centrul magnetului, lipirea cu prelandez...si suna bestial boxele... Link spre comentariu
Luca Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Felicitari :aplauze Link spre comentariu
radu8982 Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Am si eu niste boxe quadral all craft 4000 ce difuzoare imi recomandati ,leam luat fara difuzoare.Eu mam orientat la niste difuzoare dar nu stiu cat de potrivite sunt,firma de la care sunt se numest alphard si seria lor este 80k2. Link spre comentariu
Luca Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 @radu8982Este destul de dificil sa implementezi in cutiile acelea alte difuzoare care sa sune bine, in 95% din cazurilee cand se schimba difuzoarele trebuie modificate si filtrele.O boxa se proiecteaza de la difuzoare > cutii > filtre, cu difuzoarele Alphard DW-80K2 boxele se va auzi bine numai pe Manele Live. Link spre comentariu
radu8982 Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Filtrele de la boxe nu le am trebuie sa cumpar si filtre,mai este o firma de difuzoare pe situl unde am gasit alphard ,am vazut un video pe youtube cum suna un difuzor de la acea firma si nu suna rau deloc plus ca au si parametri ma oprisem la alphard pentru ca era mai de bubuiala, pun niste link-uri mai jos cu un eventual difuzor ce las putea cumpara si un filtru. Difuzor 1 http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... nowe%20GDN Difuzor 2 http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... nowe%20GDN Filtru 1 http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... 0(PROMOCJA)%20Specjalna%20do%20g%B3o%B6n.%20Tonsil%20i%20STX&nadkat=G%B3o%B6niki&kat=G%A3O%A6NIKI&nazwa=Zwrotnice%20G%B3o%B6nikowe Filtru 2 http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... 0(PROMOCJA)%20Z%20korektorem%20impedancji%20GDN,%20GDM&nadkat=G%B3o%B6niki&kat=G%A3O%A6NIKI&nazwa=Zwrotnice%20G%B3o%B6nikowe Link spre comentariu
Luca Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Putin probabil sa se "pupe" difuzoru cu incinta si cu filtru, Parerea mea este ca pierzi timp si bani. Link spre comentariu
radu8982 Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Da ce sar incadra intrun buget de 500 RON ca sa fie aceptabil,sau daca poti sami spui ce sa uramresc pentru a face alegerea corecta.Ultimile difuzoare mi se par construite destul de bine si nici filtrul nu e rau. Later edit Asa mai ma pricep si eu la boxe anume sa calculez portu ideea e merita sa umblu la portul boxei ca sa se potriveasca cat de cat difuzoarele sau sa numi bag nasu,ca e pacat de ele. Link spre comentariu
radu8982 Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 O intrebare este recomandat sa merg pe putere sau sa sa aleg ceva mai domol cand zic putere ma refer adica sa rupa plamanii in tine boxele ca sa zic asa sau nu este recomandat pentru turnuri chestia asta. Link spre comentariu
tudoraudio Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 radu 8982 ai mp. Link spre comentariu
corneillus Postat August 17, 2012 Autor Partajează Postat August 17, 2012 eu zic ca merita incercat, difuzoarele imi par ok. important e sa aiba in spl cat mai mare ca sa aiba randament bun si sa coboare cat mai mult in frecventa. eu zic sa incerci. stii parametrii tiell-small ai difuzoarelor, masori volumul incintei, faci acordajul corespunzator, iar filtrele nu prea par sa se pupe ca difurile sunt pe 8 ohmi iar filtrele par a fi pentru 4 ohmi. recomandarea mea ar fi ca filtrele sa l-e faci sau sa ti l-e faca cineva special pentru parametrii difuzoarelor. in chestia asta ai putea lua legatura cu shamballa. se pricepe foarte bine si pe mine m-a ajutat la constructia unor filtre si am fost foarte multumit de rezultat. spor la treaba si auditii placute. Link spre comentariu
radu8982 Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Ok merci pentru sfat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum