Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Sony TA-AX35

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• Florynsv

2

• mircea888

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Nu cred ca se gaseste schema la amplificatorul asta.

Totusi ce problema are? Sigur e facut cu un STK ceva, pleci de la schema STK-ului daca ai probleme cu etajul final.

Later edit: http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... A-AX35.htm

Cauti schema de utilizare a STK-ului si datasheet la integratele alea mari, in rest nu mai ai acolo decat un operational si doi tranzistori folositi la regulatoare de tensiune pentru +/-15V (probabil).

Bafta !

Link spre comentariu

Deci treaba e in felul urmator, acest amplificator la prima vedere are transformatorul defect, mai exact siguranta termica intrerupta, eu l-am desfacut acum vreo 2-3 luni dar din lipsa de timp si avand alte ocupatii, nu l-am mai facut inapoi. Transformatorul acesta are in primar 2 infasurari, una de 15 ohmi (firul alb si mov) si una de 1,6 ohmi (firul mov si rosu), avand desfacut transformatorul de atata vreme, nu mai tin minte daca si infasurarea de 1,6 ohmi era conectata la 220, (unul dintre firele mov sau rosu vine conectat la un pin care nu este conectat la nici un circuit electric). Din cauza asta vroiam sa ma uit pe o schema sa vad care din cele doua fire mov si rosu vine conectat la 220. Ma scuzati ca am raspuns asa tarziu.

Link spre comentariu

Da, înseamnă că primarul are prize ptr 220V şi 240V (raportul 1/10 putea să dea de gîndit).Asta înseamnă că se poate conecta la priză şi legat ptr 240V, ca să meargă mai rece trafo, în caz că e supravoltată reţeaua.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări