Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Galaxy S2 fara semnal.

Vizitator Szuiogan Florin

Postări Recomandate

Buna tuturor am si eu o problema am un sgs2 si am un custom rom versiunea 2.3.6 si am incercat sai pun o alt rom cu versiuni diferite 4.0.1 oficiala sau 4.0.3,4.0.4 de pe xda si totul merge perfect doar ca nu am semnal iar la versiunea banda de baza imi scrie ca-i necunoscuta.Nu stiu ce sa-i mai fac am incercat multe romuri si la toate aceiasi poveste.Va rog help,multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

2

• sylver212003

2

• cristiaCT

1

ceau, vreifica daca ai IMEI, *#06#, daca da atunci pune un rom stock si ar trebui sa mearga, daca nu e nasol ca ai sters folderul "/efs" unde este stocat IMEI-ul si destul de greu il mai recuperezi! Poate te pot ajuta eu ca lucrez la Samsung si am scule cu care iti pot rescrie IMEI! :aplauze

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna scuze de intarziere dar nu am avut timp sa ma mai joc cu tel. Da am codul IMEI standard adica 00499901064000 nu am sters fisierul efs dar un urma unui custom rom sa corupt si nu stiu cum sa-l recuperez,am incercat varianta din 9 pasi celor de la xda dar nu am reusit .Am incercat si cu rom stoc dar degeaba noroc ca am avut un rom cu backup in tel.lam restaurat si cu asta merge dar din cand in cand pierde semnalul complect si trebuie restartat tel ca sa am semnal.Iti multumesc pentru raspuns daca ma poti ajuta cu ceva ar fi minunat daca nu atunci am sa caut un servis care stie sa-mi recupereze codul IMEI.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator neccnnec

Salut. Am si eu acceiasi problema cu un Samsung S2. am dat un update.. si ma trezesc ca nu mai am Semnal La el.. Si nu mai am nici IMEI deloc.. :| ,, ce se poate face?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator andrei4417

Salut ! Am aceeasi problema si eu cu semnalul la S3...am pus prin odin dupa root acesai versiune de 4.1.2 doar ca originala de orange(asta in ideea ca asa mi-au recomandat cei de la orange service).Cea cu care venise telefonu era pentru anglia.Cateodata merge perfect ..alte ori pierde semnalu si revine singur peste cateva minute,alte ori imi zice ca a scos sim-ul,alte ori spune la imei `null`....alte ori il vede si nu mai cunoaste versiunea de banda..nu mai inteleg ce sa ai fac :(( si e nou luat doar ca din afara.Are vreo idee cineva ? Multumesc mult !PS: in rest merge perfect orice inclusiv wi-fi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Samsung Galaxy S3 i9300, are mari probleme cu fiabilitatea palci de baza. Miau trecut prin mana peste 20 cu placa ori moarta detot (problema la emmc) ori fara baseband, deci parerea mea este sa stati departe de ele! Sau sa cumparati verisunea pentru america care are alta configuratie hardware.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator wAkeNNN

Am si eu un samsung galaxy s II (GT - I 9100P) si am mare problema cu semnalul adk are momente, foarte rar cand gaseste semnal, adk imi apare ca e full si cand vr sa apelez imi zice "retea mobila indisponibila". Nu stiu ce sa mai fac, am citit pe net ca daca ii schimbm sistemul de operare se rezolva.... dar nuj ce sa zis. Ajutati'ma va rog !!!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

telefonul are semnal ptr retea telefonica cand are el chef,in schimb netul de pe cartela functioneaza perfecttelefonul a facut asa dupa 2 ani de functionare perfecta,nu este codat nu este blocat,nu sa schimbat nimic in softnu stiu ce ar putea avea,s-a mai lovit careva de acest defect

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator gaboru4all

Va salut.a gasit cineva rezolvare la aceasta problema?am un s2 cu aceeasi problema.uneori imi afiseaza null/null in loc de imei,cateodata 0049... si nu primeste sim-ul.multumesc

Link spre comentariu
Vizitator gaboru4all

Problema mea se manifesta in felul urmator:daca ma joc putin pe el si se incinge imi apare IMEI-ul ....cel cu 0049.... cand se raceste dispare si apare null/null... la un service mi-au spus ca este o problema hardware...asa ca am abandonat ideea ca mai poate fi reparat:(

Link spre comentariu

Asa este, este o problema hardware. Cum am spus in postul anterior, este o problema foarte des intalnita la aceste modele... De reparat... se poate repara. Problema este ca nu face oricine , iar cine face... taxeaza destul de scump :da

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Ciprian Ciprian

Salut. ma poate ajuta cineva cu instalarea baseband/imei?"unknown ambele"? am facut un root si am ramas fara ele. nu le’am salvat.. contracost. multumes! poate stie cineva cum pot rezolva problema Posted Image                                                                     

(s6 edge sm-g925f)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări