Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Planet-CNC soft, drivere

Vizitator luxornet

Postări Recomandate

Vizitator luxornet

Sunt interesat daca vreunul din voi foloseste controlerele si softul de la Planet-CNC. Ma interesa aceasta solutie de control CNC datorita controlerului lor USB; am vazut si la HI-END o clona a primei versiuni de controler si de aceea sper ca aceasta sa fie mai raspandita la noi.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• visinica

1

• cnc_step

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator luxornet

Multumesc de raspuns.Acesta e unul din lucrurile pe care nu le inteleg: softul este gratuit sau nu? L-am instalat si eu dar nu face nimic, probabil pentru ca nu are controlerul, de aceea nu am reusit sa-mi dau seama. De asemenea, nu stiu clar pentru ce este bun acest soft? Pentru un router/ pentru un strung, etc...Si nu in ultimul rand, il foloseste cineva de la noi?Multumesc.Controlerul tau pare mai ieftin decat la Hi-end; pretul este cu TVA? Emiti factura?

Link spre comentariu

softul nu este gratuitsi trebuie sa cumperi si broadbandu ala drivere poti pune de care vreidegeaba cumperi softu ca nu merge , trebuie si firmware de la pic, dar parca e la libercat despre soft pot zice ca merita baniicand vor fi mai pline buzunarele mele o sa cumpar si eu :rade: dar pretu adunat cu soft si brandboardu ala mai bine iau un mach 3succes

Link spre comentariu

broadboardul ala de care zici, poti sa ti-l faci singur.Hex-ul este gratis, totul este sa citesti manualul ca sa-i dai drumul, softul este gratis, licenta costa. Un mach il iei si gratis piratat, pe cand asta nu ai cum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări