Vizitator luxornet Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Sunt interesat daca vreunul din voi foloseste controlerele si softul de la Planet-CNC. Ma interesa aceasta solutie de control CNC datorita controlerului lor USB; am vazut si la HI-END o clona a primei versiuni de controler si de aceea sper ca aceasta sa fie mai raspandita la noi.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator luxornet Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Multumesc de raspuns.Acesta e unul din lucrurile pe care nu le inteleg: softul este gratuit sau nu? L-am instalat si eu dar nu face nimic, probabil pentru ca nu are controlerul, de aceea nu am reusit sa-mi dau seama. De asemenea, nu stiu clar pentru ce este bun acest soft? Pentru un router/ pentru un strung, etc...Si nu in ultimul rand, il foloseste cineva de la noi?Multumesc.Controlerul tau pare mai ieftin decat la Hi-end; pretul este cu TVA? Emiti factura? Link spre comentariu
visinica Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 softul nu este gratuitsi trebuie sa cumperi si broadbandu ala drivere poti pune de care vreidegeaba cumperi softu ca nu merge , trebuie si firmware de la pic, dar parca e la libercat despre soft pot zice ca merita baniicand vor fi mai pline buzunarele mele o sa cumpar si eu dar pretu adunat cu soft si brandboardu ala mai bine iau un mach 3succes Link spre comentariu
cnc_step Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 broadboardul ala de care zici, poti sa ti-l faci singur.Hex-ul este gratis, totul este sa citesti manualul ca sa-i dai drumul, softul este gratis, licenta costa. Un mach il iei si gratis piratat, pe cand asta nu ai cum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum