lebensborn62 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Are cineva schema amplif audio auto din subiect ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Posibil sa fie undeva pe gogu si schema respectiva!! Dar ce probleme aveti cu ea ??Poate reusim fara schema!! Link spre comentariu
lebensborn62 Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 nu am reusit s-o gasesc ..poate o fi sub alta denumire , nu am avut inca timp sa verific amplificatorul , dar am vrut sa fiu pregatit cu schema Link spre comentariu
lebensborn62 Postat August 20, 2012 Autor Partajează Postat August 20, 2012 nu am reusit s-o gasesc ..poate o fi sub alta denumire , nu am avut inca timp sa verific amplificatorul , dar am vrut sa fiu pregatit cu schemarevin cu amanunte : uite am gasit defectul : era un traseu de cablaj intrerupt , acum sa zicem ca functioneaza ( am pus un dif si am verif brumul ) , numai ca nu stiu cat e valoarea tensiunii de alim a finalilor ; am gasit +/- 30 Vcc . OK , de aici pleaca in 2 stabilizatoare parametrice cu Zenere , care fac +/- 16Vcc pentru circuitele de mica putere.De la 30 V , am rez. de balast ( spre Zenere de 1W) de 150 Ohmi /3 W care se incalzesc in draci ! Calculand : 14V (cadere pe rez) : 150 Ohmi = 0,093 A , care e mult pentru Zenerul de 1W , nu ? Nu stiu cat ar trebui sa fie alimentarea aia de +/- 30 V .Pe de-o parte , ar fi corecta avand in vedere puterea de iesire , pe de alta parte nu iese corect calculul cu stabilizatoarele alea de +/- 16V. Azi am sa montez in locul celor 2 rez de 150 Ohmi , 2 stab. monolitice de tip L7815 si respectiv L7915 sa vedem cat se incalzesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum