vasy59 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 O schema la un tr. de linii OREGA 40337-54 ma ajuta si pe mine cineva ,am montat HR 8186 ,nu am cei 200v pentru video am 154v si apare cursa inversa,cu trafo original Orega functioneaza ,, perfect" [dar trafo are descarcari ],sau ce pot sai fac sa nu mai apara cursa inversa . Multumesc Link spre comentariu
nostrom Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Aveti schema trafului. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Va salut ! Aveti o schema si de la mine mai clara ca a domnului nostrom . Acum speram sa va fie de folos schemele noastre. Succes !! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Mai adaugati cateva spire infasurarii de 200V. Cursa inversa va aparede obicei daca aceasta tensiune este prea mica sau nu exista. Link spre comentariu
vasy59 Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Cum sa mai adaug cateva spire , nu stiu unde ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 se bobineaza pe miezul trafo linii cateva spire pe care le conectati in serie cu infasurarea din care obtineti tensiunea de 200V. Si puteti avea o tensiune mai mare sau una mai mica. Daca tensiunea rezultata va fi mai mica decat cea initiala schimbati sensul infasurarii. Spor la munca! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum