relucavnic Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Am primit acest microfon de la cineva si nu am la el receiver as putea sa construesc eu unul sau daca cineva are asa ceva si vrea sa il vanda va rog ajutati-ma. Multumesc. Link spre comentariu
relucavnic Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 Nu are nimeni nici o ideie in ce frecventa lucra acest microfon sau de unde as putea face ros de receptor? Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Chear am nevoie de un receiver pentru acest model de microfon nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Nimeni nu stiu ninica de spre el nu are nimeni un reciever? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Nu toate microfoanele lucreaza pe aceeasi frecventa! Iti trebuie un receptor acordat cu frecventa purtatoare emisa de microfonul tau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum