ionionel Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Salut.Vă rog să îmi ziceţi cum desfac acest letcon ca să îl curăţ de cositor. Link spre comentariu
schukaru Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 foarte usor are 4 suruburi in partea de sus, doua devin vizibile dupa ce apesi pompatrebuie curatat si varful, il incalzesti fara pompa si bagi o lita de 1,5mm Link spre comentariu
Marian Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Nu desfaci nimic in partea de sus, n-ai nici o treaba cu acele suruburi, de fapt ele n-au nici o treaba cu retinerea pompei, curatarea se face foarte usor, pur si simplu tragi usor de pistonul pompei in afara ( opus caii pe care ruleaza ) va actiona ca o parghie si va scoate pompa din locasul ei care este mentinuta acolo doar prin presiunea exercitata de o garnitura de cauciuc ce sigileaza conexiunea dintre pompa si teava de la sectiounea care se incalzeste, o data scoasa poma pistonul iese singur afara, recomand ca dupa curatare sa se adauge pe piston ceva vaselina cat mai curata. Teava de la sectiunea ce se incalzeste se poate curata cu sarma de 1,5-2mm ( preferabil cea de 2 ) iar varful daca si anume cositorul s-a lipit prea tare se poate rezolva cu un spiral de 2mm montat intr-o mica bormasina ( eu asa am facut ). Link spre comentariu
ionionel Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Nu desfaci nimic in partea de sus, n-ai nici o treaba cu acele suruburi, de fapt ele n-au nici o treaba cu retinerea pompei, curatarea se face foarte usor, pur si simplu tragi usor de pistonul pompei in afara ( opus caii pe care ruleaza ) va actiona ca o parghie si va scoate pompa din locasul ei care este mentinuta acolo doar prin presiunea exercitata de o garnitura de cauciuc ce sigileaza conexiunea dintre pompa si teava de la sectiounea care se incalzeste, o data scoasa poma pistonul iese singur afara, recomand ca dupa curatare sa se adauge pe piston ceva vaselina cat mai curata. Teava de la sectiunea ce se incalzeste se poate curata cu sarma de 1,5-2mm ( preferabil cea de 2 ) iar varful daca si anume cositorul s-a lipit prea tare se poate rezolva cu un spiral de 2mm montat intr-o mica bormasina ( eu asa am facut ).Mulţumesc D-lui Marian..Cazul este rezolvat. icon_jook icon_jook Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum