Vizitator ianisemi Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 AM PROBLEME CU UN PROIECTOR CU SENZOR DE MISCARE LA 220V. IL BAG IN PRIZA ,SE APRINDE SI NU SE MAI STINGE.CE POATE FI SI CUM SE POATE REMEDIA? MULTUMESC ANTICIPAT...IANISEMI Link spre comentariu
leoncris Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Posteaza o foto cu ... agregatul. Link spre comentariu
Vizitator ianisemi Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 AM PROBLEME CU UN PROIECTOR CU SENZOR DE MISCARE LA 220V. IL BAG IN PRIZA ,SE APRINDE SI NU SE MAI STINGE.CE POATE FI SI CUM SE POATE REMEDIA? MULTUMESC ANTICIPAT...IANISEMI Link spre comentariu
cristi71 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 la prima alimentare, acesti senzori stau cateva minute pe pozitia ON. lasati cateva minute alimentat ,timp in care nu va miscati linga el. vedeti in ce pozitie sunt si reglajele de zi noapte, timp si sensibilitate. Link spre comentariu
leoncris Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Schimba condensatorii de pe intrarea de 230V pentru tensiunea de 8 si 24V.Nu-mi amintesc valoarea,ceva gen 330n/275V ...Sper ca legaturile sunt facute corect ! Link spre comentariu
yo9hmd Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Sper sa va fie de ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum