Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ibm

Vizitator cmi2008

Postări Recomandate

Vizitator cmi2008

am si eu o rugaminte la toata lumeaam un ibm intellistation cei drept mai vechi dar mi-e personal imi este drag ,il am destul de demult,e un dual xeon la 933 pe rim-uriproblema mea este sursa de alimentare a murit subit acu ceva timp si vreau sa o fac sau poate gasesc in tara noastra frumoasa una la fele o problema pe primul convertizor de 400 de voltie mort complet poate are cineva o idee ca mi-am pierdut rabdarea multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• 2informaticos

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara ! In ce situatie sa stricat sursa,va iesit si fun din ea ? Eu prima oara ia-si verifica toti condensatori din ea sa vad cum sant. :da

Link spre comentariu

Greu de crezut ca vei gasi o schema completa a sursei de alimentare pt asa ceva...Eu zic sa cauti in Internet datasheets pt circuitele integrate folosite in sursa. In felul asta gasesti si scheme de aplicatie tipice, specificate de producator; astea te pot ajuta sa localizezi problema.Convertizorul ala de 400V este blocul PFC si o sursa poate functiona si fara el (bypass); dar cu pierderi mai mari...Doar pt proba, daca faci bypass, sursa trebuie sa mearga, daca nu are probleme in alt etaj; asigura-te mai intai sa nu ai vreun scurt dupa blocul PFC.Nu-ti recomand sa folosesti sursa in regim permanent fara PFC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări