Vizitator cmi2008 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 am si eu o rugaminte la toata lumeaam un ibm intellistation cei drept mai vechi dar mi-e personal imi este drag ,il am destul de demult,e un dual xeon la 933 pe rim-uriproblema mea este sursa de alimentare a murit subit acu ceva timp si vreau sa o fac sau poate gasesc in tara noastra frumoasa una la fele o problema pe primul convertizor de 400 de voltie mort complet poate are cineva o idee ca mi-am pierdut rabdarea multumesc anticipat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Buna seara ! In ce situatie sa stricat sursa,va iesit si fun din ea ? Eu prima oara ia-si verifica toti condensatori din ea sa vad cum sant. Link spre comentariu
2informaticos Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Greu de crezut ca vei gasi o schema completa a sursei de alimentare pt asa ceva...Eu zic sa cauti in Internet datasheets pt circuitele integrate folosite in sursa. In felul asta gasesti si scheme de aplicatie tipice, specificate de producator; astea te pot ajuta sa localizezi problema.Convertizorul ala de 400V este blocul PFC si o sursa poate functiona si fara el (bypass); dar cu pierderi mai mari...Doar pt proba, daca faci bypass, sursa trebuie sa mearga, daca nu are probleme in alt etaj; asigura-te mai intai sa nu ai vreun scurt dupa blocul PFC.Nu-ti recomand sa folosesti sursa in regim permanent fara PFC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum