lavynyu Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 In ultima vreme am observat ca cei de la NIKON recomanda doar carduri de marca si la categoria marca au inclus doar SANDISK SI LEXMAR care sunt extrem de scumpe la clasa 10 , apare si in manualul utilizatorului (NIKON) la carduri testate si recomandate de producator ! Oare sa fie doar interese financiare sau comerciale sau intradevat aceste marci de carduri sunt mai bune decat celelalte desigur aici ma refer la zona PRO ??????????? Link spre comentariu
lavynyu Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 eu am samsung class 10 8GB pe nikon d5000.Se simte diferenta intre el si un class4 noname la fotografia in rafala.Samsungul tine mai mult pana cand timpul de fotografiere creste. Atentie. Carduri de class10 sunt multe si nu toate sunt echivalente. La aceeasi bani cu samsungul asta gasiti kingstone care testat cu un program gen HD tune nu prinde mai mult de 12-13MB/s. Samsungul sta constant peste 20. Pretul este identic.Atentie deci ce cumparati. da , "ma-ti prins cu mata in sac" exact KINGSTONE mi-am cumparat (upgrade) si nu prea vad nici o diferenta diferenta ! Adaug concret ca detin un NIKON D40 si un NIKON D3100 , D40 se misca mai repede la memorare /inscriptionare si la modul rafala pe un card sandisk clasa 4 iar D3100 cam gandeste mai mult pe un card KINGSTONE DE CLASA 10 si nu imi dau seama care ar fi explicatia !!!!!!! Diferenta de constructia a aparatelor sau ce ar putea sa fie ??? D3100 a venit direct echipat cu un card ADATA de clasa 6 si am zis ca fac upgrade cu KINGSTONE DE CLASA 10 sa fiu sigur si practic inafara de spatiu mai mare nu am rezolvat nimic ! Link spre comentariu
Vizitator valkon Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 SAN DISK e recomandarea 4,6...10. RAPORTUL PRET PERFORMANTA E OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum