Vizitator viorel09 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Salut tuturor, detin un difuzor Boschmann SYLB-10 400W DIAMETRUL Mega Bass 25 cm si as vrea sai fac o incinta dar bineinteles nu stiu cat de mare, cum sa calculez parametri incintei s.a.m.d , practic e prima oara cand doresc sa fac asa ceva. Specificatiile difuzorului pe care leam putut gasi pe web sunt:SPECIFICAŢII:- Răspuns în frecvenţă 35 Hz - 2000 Hz- Max Putere muzicală 400 W- Putere 200 W RMS- Răspuns în frecvenţă 35 Hz - 2000 HDIMENSIUNI:- Diametru difuzor 25 cm- Magnet cu diametrul de 14 cm- Grosime 4,5 cm magnet- Montarea Adancime 11,5 cmCat despre la ce va fi amplificat detin un amplificator t.amp e-400 de 2x200w pe 4 ohm impreuna cu un mixer behringer xenyx802, la care sunt conectate 2 incinte acustice de 140 w bucata pe care am inalte medii si basi si as vrea sa le pun in paralel pe amundoua pe un canal si subwooferul pe canalul ramas sa fac 2.1. Astept parerile voastre. Link spre comentariu
mircea888 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Daca nu ai parametri TS ai difuzorului nu poti simula nicio incinta, ramane sa faci ceva la plezneala, doar sa fie acordata bine incinta.Nu prea conteaza grosimea magnetului si chestii din astea in designul incintei. Link spre comentariu
player4 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 parametrii sunt aici: http://www.boschmann.com/BMAL/image/parameters.pdf o incinta BR de 45 litri volum util, cu un tub de 90mm diametru si 300mm lungime ar trebui sa scoata un F3 de aprox 32hz Link spre comentariu
Vizitator viorel09 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 player4 , cum pot face sa vad o schita a incintei cu ce program daca tot miai oferit detalii, sunt incepator rau br este pentru bassreflex nu ? ms anticipat. Link spre comentariu
player4 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 player4 , cum pot face sa vad o schita a incintei cu ce program daca tot miai oferit detalii, sunt incepator rau br este pentru bassreflex nu ? ms anticipat.Simularea pt acest difuzor o poti face rapid in bass box. Nu ai nevoie de leap, ca nu faci o incinta hi-fi pe 4 cai... Dimensiunile incintei ti le stabilesti singur, dupa preferinte. Important este sa-ti iasa volumul interior... Link spre comentariu
Vizitator viorel09 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 am programul am introdus date dar nam numi iese cutia nush ce are undeva gresesc plus ca cere o gramada de lucruri de luat in considerare.... nu reusesc sai gasesc forma pentru cei 45 de litri imi cu totul alte volume... Link spre comentariu
player4 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 pentru cei 45 de litri imi cu totul alte volume...iti lipsesc cateva notiuni generale... Link spre comentariu
Vizitator viorel09 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 odata ce am zis ca am nevoie de ajutor si cas incepator daca tie ti-a iesit totul in programul ala sofisticat, respectele mele... oricum multumesc de informatiile oferite voi chema pe cineva la mine care poate stie ce sa faca cu toate datele. Link spre comentariu
Vizitator viorel09 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Poza atasata este vederea de sus a incintei cum am inteles eu, adik cu lungimile si latimile aferente, cu o inaltime fixa de 37 cm, volumul miar da 46 de litri volumul total. Link spre comentariu
mikella Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Vezi ca trebuie sa scazi din volumul cutiei, volumul portului.La cum este facuta acuma cutia ai un volum undeva la 38 de litri, daca scazi volumul portului.Despartiturile alea din partea opusa portului ce rol au? Si volumul lor trebuie scazut din volumul total al cutiei, plus ca mai haleste ceva si difuzorul.Eu asa fac cand proiectez cate o boxa, adica volumul ce il are cutia minus tot ce mai este prin ea si ramane volumul util. Link spre comentariu
player4 Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Ceea ce ai tu in schita este cu port bass reflex si nu cu tub bass reflex. Acolo calculele sunt putin mai complicate.Iti recomand sa ramai la tub bass reflex, poate chiar unul telescopic, pe care sa-l reglezi dupa ureche... Link spre comentariu
Vizitator viorel09 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 nu poti desena ca mine o schita orientativa sa inteleg cum e cu cel tub bass reflex, adik pur si simplu in loc de portul desenat de mine pui un tub cu diametru de 9 cm si lung de 30 cm ? restu cutiei goala? in care trebuie sa fie cei 45 de litri utili scazand difuzorul si cat ocupa tubul nimic mai mult ? Link spre comentariu
dude123 Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Daca te intereseaza, eu, pentru acelasi difuzor am facut o schita . O atasez aici, poate te va ajuta. Nu este acordata in conformitate cu parametrii difuzorului insa ofera un sunet ff bun. Daca vrei, iti pot reproiecta o incinta dupa parametrii acestui difuzor. subwoofer casa.pdf Link spre comentariu
dj_bryz Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Cam asa arata o incinta care am facut-o eu pentru un prieten. Port de 10cm cu 25cm (are talent la vanzare ) http://mercador.ro/oferta/incinta-subwo ... e2233bd301 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum