Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips mc-130/22

incepatorul_br

Postări Recomandate

salut!as dori si eu o informatie daca poate cineva sa ma ajute.am un microsistem PHILIPS MC-130/22 si as dori sa aflu seria la un circuit integrat de pe placa de la cdcircuitul integrat este notat cu 7810CD 99/DA 11 este seria placi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• incepatorul_br

12

• gl 04 eyc

4

• Th3_uN1Qu3

2

• M1Hai

1

Top autori în acest subiect

incercati prin magazinele de profil sau pe la centrele de reparatii radio-tv. Ar mai fi echivalent cu MS6308, CX1308, PT2308, dar uitati-va mai intai la datasheet-urile lor ca sa fiti sigur.

Link spre comentariu

incercati prin magazinele de profil sau pe la centrele de reparatii radio-tv. Ar mai fi echivalent cu MS6308, CX1308, PT2308, dar uitati-va mai intai la datasheet-urile lor ca sa fiti sigur.

multumesc mult
Link spre comentariu

Cele mai frecvente sunt scurtcircuitele pe iesire, adica, ai o pereche de casti, le "repari" si bagi jak-ul in gaura respectiva. Bineinteles pot fi si alte motive: supratensiuni pe alimentare, uzura efectiva a circuitului,s.a.m.d.

Link spre comentariu

Cele mai frecvente sunt scurtcircuitele pe iesire, adica, ai o pereche de casti, le "repari" si bagi jak-ul in gaura respectiva. Bineinteles pot fi si alte motive: supratensiuni pe alimentare, uzura efectiva a circuitului,s.a.m.d.

mersi
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am schimbat integratul TDA1308 cu APA2308 gasit pe o unitate optica (binenteles cu acelasi datasheet) acum se aude doar un canal, celalalt se aude ff incetsa fie defect si c.i. 358 notat pe placa cu 7804 ?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am schimbat integratul TDA1308 cu APA2308 gasit pe o unitate optica (binenteles cu acelasi datasheet) acum se aude doar un canal, celalalt se aude ff incetsa fie defect si c.i. 358 notat pe placa cu 7804 ?

nici o sugestie???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări