Vlad Mihai Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 http://pdf1.alldatasheet.net/datasheet- ... 458AP.html Am acest microcontroller recuperat dintr-un invertor auto , se ocupa cu obţinerea undei sinusoidale din cea continuă(presupun). Vreau să fac nişte aplicaţii cu el şi vreau ca cineva care se pricepe l-a microcontrolere să mă ajute cu răspunsurile la următoarele întrebări: 1 Se poate rescrie? 2 Are intrări analogice? 3 Pot face un frecvenţmetru din el? 4 Cum se programează? Cu ce tip de programator? 5 Îl pot folosi să generez nişte semnale Pwm ca să comand un mosfet ce atacă un boost convertor? Mulţumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 It is equipped with a 4K*13-bit Electrical One Time Programmable Read Only Memory (OTP-ROM).OTP înseamnă că se poate scrie o singură dată. Odată scris programul, nu mai poate fi şters din memorie în niciun fel.Nu ai citit datasheet-ul, sau nu te descurci cu engleza? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 Scuze nu mă pricep să citesc datasheetul microcontrolerelor, şi chestia aia mi-a scăpat. Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Cu Beeprogul am scris pentru cineva un procesor din asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum