Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indesit WIA 101EU componente arse indescifrabile ..

pisic

Postări Recomandate

Buna . Cine ma poate ajuta cu niste componente indescifrabile de la modului unui INDESIT WIA 101 EU . Este vorba despre integratul din sursa care este carbonizat , un smd cu 8 pini , apoi de L1 situata langa placa sursei , si R 56. Multumesc anticipat . Pot posta si poze daca se doreste . Cu respect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisic

3

• romica-b

2

Top autori în acest subiect

Mersi de raspuns romica. O sa postez si poza , deocamdata am comandat un viper 12 care era explodat pe sursa , o bobina de 100uH si o rez de 10ohm/1w care sunt direct pe circuitul de 220v al sursei .Era vorba despre aceste 3 piese. Totusi nu stiu o variatie de tensiune sa cauzeze asa ceva ... sau lipsa pamantarii...

Link spre comentariu

Cauzele cele mai probabile pot fi descarcarile atmosferice sau scurtcircuit aleatoriu in traf. chopper.Doar in aceste situatii efectele sint atat de distructive.

Link spre comentariu

S-a rezolvat. A fost defect acel VIPER 12 din sursa , L1 si R56 si spre surpriza mea encoderul motorului e defect . Noroc ca am avut un motor asemanator si am luat encoderul de pe el . Sper sa gasesc alt encoder ..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări