Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv ONN modelLE19LCD801

Postări Recomandate

salut stimati colegi . am primit un tv onn model le19lcd801 ,problema e ca tv-ul nu are nimic .este funtionabil dar nu stiu ce telecomanda sai cumpara mai intalnit cineva astfel de tv ?mati putea ajuta cu ceva informatiidefapt nu imi dau seama ce este ONN sau QNN

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costelvoicu72

11

• misuraelectronic

2

• FLORIN IORDACHE

1

am primit un tv onn model le19lcd801

evident , umblati dupa cai verzi pe pereti ...! acest model nu exista never-ever...! codul corect este LE 19 LCD 0801 si este un aparat adus din uk...! mai multa atentie , va rog frumos , atunci cind solicitati ceva... :ciuda:
Link spre comentariu

as avea nevoie si de schema tv-ului deoarece dupa un anumit timp incepe sa dea imaginea negativa si foarte luminoasa si o dunga albicioasa in partea dreapta a ecranului de vreo 5 cmm .

Link spre comentariu

Va salut ! Daca vreti ca sa va gasim schema trebuie sa ne spuneti si dvs mai multe datalii despre acest tv-u ONN model LE 19 LCD 0801. :da Asteptam !

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări