Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

clasa precizie mandrina

philiprobz

Postări Recomandate

se pare ca e o contradictie intre afirmatia lui Vasile privind clasa I si linku-l lui laolinux. poate intr-un final ne lamurim . am luat de buna parerea lui Vasile intrucat corespundea cu calitatea jalnica a mandrinei mele. apropo a fost cumparata din talcioc in cutia ei ce parea a fi originala de pe vremea lui ceasca, din carton si cu multa vasilina . pe cutie scria exact ce scrie si pe mandrina dar bineninteles ca exista posibilitatea ca vanzatorul sa fi fost abil si sa fi speculat exact acest aspect punand intr-o cutie originala un produs nou dar slab calitativ. oricum la cat am dat pe ea nu ar tr sa ma supar . tot ce imi doresc e sa stiu de acum inainte, ce si cum sa caut. Abordand si altfel problema as putea spune ca ar trebui sa ne dam seama despre calitatea uni produs si dupa aspect. am vazut mandrine made in france unde calitatea materialului era evidenta , prelucrarea la suprafata si ce se vedea la interior impecabila ,jocurile aproape inexistenta si era o placere sa o strangi. la inchiderea maxima se vedea cat de corect sunt aliniate si centrate bacurile sau falcile cum s-or numi ele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• philiprobz

4

• katran

3

• Badman

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări