Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire filtru 3 cai Nova1

Vizitator genEu

Postări Recomandate

Vizitator genEu

Salut! Tocmai am facut rost de o pereche de boxe Electronica Industriala Nova 1. Difuzoarele de bass si cele de inalte au fost schimbate. Problema e ca bass-ul se aude frumos, insa mediile si inaltele se aud cu distorsiuni extrem de mari! Am legat alte difuzoare de medii si alte inalte si se aud la fel. Acum, mi se pare ciudata legarea difuzoarelor la filtre. Inaltele sunt legate la "T", mediile la "M", bass-ul este legat la "I" (ceea ce mi se pare ciudat), iar intrarea in filtru se face prin bornele "W". Nu era normal ca intrarea semnalului audio sa se faca prin "I" iar bass-ul sa fie legat la "W"?Stima!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si eu cred ca era normal sa fie cum ai zis tu, cel mai bine te lamuresti daca scoti schema cu componente (nu conteaza valorile), dureaza 5 minute si vezi exact ce e acolo.

Link spre comentariu
Vizitator genEu

Am legat si cum mi s-a parut ca ar fi normal si nu se aude deloc...Cred ca o sa incerc sa schimb filtrele cu totul, asta cand voi face rost. Multumesc pt. raspuns Mircea Calin! Sanatate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări