Vizitator genEu Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Salut! Tocmai am facut rost de o pereche de boxe Electronica Industriala Nova 1. Difuzoarele de bass si cele de inalte au fost schimbate. Problema e ca bass-ul se aude frumos, insa mediile si inaltele se aud cu distorsiuni extrem de mari! Am legat alte difuzoare de medii si alte inalte si se aud la fel. Acum, mi se pare ciudata legarea difuzoarelor la filtre. Inaltele sunt legate la "T", mediile la "M", bass-ul este legat la "I" (ceea ce mi se pare ciudat), iar intrarea in filtru se face prin bornele "W". Nu era normal ca intrarea semnalului audio sa se faca prin "I" iar bass-ul sa fie legat la "W"?Stima! Link spre comentariu
mircea888 Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Si eu cred ca era normal sa fie cum ai zis tu, cel mai bine te lamuresti daca scoti schema cu componente (nu conteaza valorile), dureaza 5 minute si vezi exact ce e acolo. Link spre comentariu
Vizitator genEu Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Am legat si cum mi s-a parut ca ar fi normal si nu se aude deloc...Cred ca o sa incerc sa schimb filtrele cu totul, asta cand voi face rost. Multumesc pt. raspuns Mircea Calin! Sanatate! Link spre comentariu
zal Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Pune nişte poze faţă - spate cu filtrele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum