Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 voi credeti?eu nu Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 ideea cu but +tranzistor final nu tine. Link spre comentariu
vasi47 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 voi credeti?eu nuIi scapa lui ceva Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Dacă scapă trafo.trebuie izolat cu silicon sanitar ...de fapt ce scapă :rade:Deflexia H în scurt cu V foarte curios...înseamnă că bobina H era pârlită complet,a topit stratul de plastic(carcasa),și a ajuns în bobina V... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Iinainte ce prost eram cand numai dupa curve umblam azi cand toate le fac cu rost regret ca nu mai pot sa fiu prost(kasanova) Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 ideea cu but +tranzistor final nu tine. Merge,dacă tranzistoarele sunt de calitate,și se realizează Darlingtonul simulat. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Dacă scapă trafo.trebuie izolat cu silicon sanitar ...de fapt ce scapă :rade:Deflexia H în scurt cu V foarte curios...înseamnă că bobina H era pârlită complet,a topit stratul de plastic(carcasa),și a ajuns în bobina V... Poate faceau scurt la firele de iesire spre cosele de legatura !! Link spre comentariu
adydep Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Nu a fost trafo de vina. Când intra curent prin bobine, deflexia făcea scurt H-V ;la rece masurata cu instrumentul nu dădea scurt și bineînțeles că era mort și 8174AW ..... "Când intra curent prin bobine" Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 la asa interventie de rutina eu aplicam legea lui :sparge: Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Eu personal nu tin minte sa fi intalnit vreodata scurt intre H si V la deflexie. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Am intalnit eu...gospodinele din zona mea au prostul obicei sa puna flori pe televizor...le mai uda din cand in cand....si apa gaseste cale libera direct pe deflexie sau pe pipa de HT...si pica...si pica....si asa reusesc sa faca scurt cadrele cu liniile....o intreaga tevatura se petrece cand le arat ce au facut....banuiesc ca , in particular, s-a lasat si cu paruieli din partea sotului!....bietele glastre cu flori cred ca au ajuns OZN-uri... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 La sasiul varianta A14, cinescop 90 grade bombat,51 cm, +B trebuie sa fie 125 volti ? parca se mentiona ca normal 112 volti? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 La ak30 sunt doar doua modele1.Ecran normal U1-115V2.Tub flat U1-125V.Diferenta dintre tuburi cred ca o stie oricine,se vede din avion. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 La ak30 sunt doar doua modele1.Ecran normal U1-115V2.Tub flat U1-125V.Diferenta dintre tuburi cred ca o stie oricine,se vede din avion. De ce am intrebat (eu pun intrebari foarte rar) ,fiindca acest exemplar m-a frecat ceva pina sa vad cauza defectiunilor aparute. O defectiune (eroare) din fabricatie, Nu exista nici-o componenta defecta in sursa si totusi sursa livra 125 volti .Verificind minutios am descoperit cauza : R818 din fabrica a fost montata o rezistenta de 1,8k pe cind corect trebuia 2,2k, Asa ca sursa debita 125 volti , provocind defectiuni multiple pe sasiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum