Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu VESTEL 11AK30 - defecte si rezolvarea lor

Vizitator

Postări Recomandate

În Bacău se mai găsesc variante chinezești,cu tub de monitor recuperat...o minune tehnologică :rade:

Ma doare capul cand aud de astea.Am unul la mine care m-a inebunit.

Link spre comentariu

Schimbati si filtrajul pe tensiunea +B.

Sau filtrajul mare primar sursa

Am schimbat filtrajul pe 400v din primar si filtrajul pe B+ dar defectul se manifesta in continuare.

Link spre comentariu

Să nu facă zgomot din bobina de liniaritate,deși asta de obicei țiuie nu bâzâie.Verificați și filtrul antiradiant de rețea,ăsta ar putea bâzãii.Oricum soluția se cheamă "Picătura",aplicată gospodărește pe miezuri.

Link spre comentariu

Din cate stiu tv crt noi nu se prea mai gasesc la vanzare.Eu le dau cu 160ron dar nu pot trimite prin posta sau curier. decat sasiul.

La pretul acesta le dai la mina 2 si nu noi,deci iese din discutie, eu si la mina a 2 nu le dau sub 200ron nici nu ma gindesc sub pretul asta si asa am piese de schimb pentru reparatii si cind fac calculul ies mult mai bine 

Link spre comentariu

Orice tv.second-hand cu 11ak30,pt90,pt92,tv2k,etc bate lejer o chinezărie nouă-cu tub de monitor recuperat,și decât să-l vinzi ieși mai câștigat folosind piesele:numai din traf. selector,și alimentare(decupată din șasiu)scoți lejer 200.

Link spre comentariu

Le dau sa scap de ele sa nu ma mai incurce.si chiar si asa se dau destul de rar.

Deci fiind o chinezarie oricum nu merg mult si cind le vinzi trebuie sai dai o garantie si vine clientul si spune ce tv miai dat ca nu a mers prea mult timp si vreau bani inapoi ca nul mai intereseaza tv-eul din cauza ca nu merge si se strica destul de repede (asta se intimpla mai rara dar se intimpla) si eu din cauza asta nu le vind sub 200ron si clientul care este zgircit oricum nu-i functioneaza prea mult timp chiar fiind tv-ul cit de bun ar fi, eu mam invatat minte si nu vind sub pretul asta.

Link spre comentariu

Nu am avut necazuri cu retur ,dar chinezarii nu prea am dat.Care nu garantez pe el prefer sa-l fac varza.La noi umbla romii si le ia cu 15lei de la client.Nu stiu ce fac cu ele.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Nu am avut necazuri cu retur ,dar chinezarii nu prea am dat.Care nu garantez pe el prefer sa-l fac varza.La noi umbla romii si le ia cu 15lei de la client.Nu stiu ce fac cu ele.

Romi le ia pentru fier vechi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări