adydep Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 În Bacău se mai găsesc variante chinezești,cu tub de monitor recuperat...o minune tehnologică Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Unele bubuie de noi la proba Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 În Bacău se mai găsesc variante chinezești,cu tub de monitor recuperat...o minune tehnologică Ma doare capul cand aud de astea.Am unul la mine care m-a inebunit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Gunoaie Noi Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Schimbati si filtrajul pe tensiunea +B. Sau filtrajul mare primar sursa Am schimbat filtrajul pe 400v din primar si filtrajul pe B+ dar defectul se manifesta in continuare. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Să nu facă zgomot din bobina de liniaritate,deși asta de obicei țiuie nu bâzâie.Verificați și filtrul antiradiant de rețea,ăsta ar putea bâzãii.Oricum soluția se cheamă "Picătura",aplicată gospodărește pe miezuri. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Din cate stiu tv crt noi nu se prea mai gasesc la vanzare.Eu le dau cu 160ron dar nu pot trimite prin posta sau curier. decat sasiul. La pretul acesta le dai la mina 2 si nu noi,deci iese din discutie, eu si la mina a 2 nu le dau sub 200ron nici nu ma gindesc sub pretul asta si asa am piese de schimb pentru reparatii si cind fac calculul ies mult mai bine Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Le dau sa scap de ele sa nu ma mai incurce.si chiar si asa se dau destul de rar. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Orice tv.second-hand cu 11ak30,pt90,pt92,tv2k,etc bate lejer o chinezărie nouă-cu tub de monitor recuperat,și decât să-l vinzi ieși mai câștigat folosind piesele:numai din traf. selector,și alimentare(decupată din șasiu)scoți lejer 200. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Le dau sa scap de ele sa nu ma mai incurce.si chiar si asa se dau destul de rar. Deci fiind o chinezarie oricum nu merg mult si cind le vinzi trebuie sai dai o garantie si vine clientul si spune ce tv miai dat ca nu a mers prea mult timp si vreau bani inapoi ca nul mai intereseaza tv-eul din cauza ca nu merge si se strica destul de repede (asta se intimpla mai rara dar se intimpla) si eu din cauza asta nu le vind sub 200ron si clientul care este zgircit oricum nu-i functioneaza prea mult timp chiar fiind tv-ul cit de bun ar fi, eu mam invatat minte si nu vind sub pretul asta. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Nu am avut necazuri cu retur ,dar chinezarii nu prea am dat.Care nu garantez pe el prefer sa-l fac varza.La noi umbla romii si le ia cu 15lei de la client.Nu stiu ce fac cu ele. Editat Aprilie 18, 2016 de ionel1959 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Nu am avut necazuri cu retur ,dar chinezarii nu prea am dat.Care nu garantez pe el prefer sa-l fac varza.La noi umbla romii si le ia cu 15lei de la client.Nu stiu ce fac cu ele. Romi le ia pentru fier vechi Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 La noi nu se mai cer CRTuri.Foarte rar. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Aici posibilitatile financiare de as cumpara lcd,plasme sant foarte reduse.N-au bani sa le repare nici pe cele vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum