clony Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Ce sa mai zic... Multumesc. Am schimbat ora la care m-am apucat de reparat si am rezolvat si tv. Am studiat mai mult PDF dect PCB, am gasit r666 "intinsa"(care nu era pe schema). Dupa codul culorilor de pe ea trebuia sa fie de 5ohm dar era de ordinul Kohm. Am pus strap in lipsa ei si vad ca tv si-a revenit. Tensiunea e 29v fata de 26v cum scrie pe cablaj. Ce ziceti merge si cu strap sau trebuie numaidecat 5ohm. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 In Romania merge cu strap,lite in loc de sigurante ....dupa aia te intrebi de ce se arde TDA8174,care si asa merge fierbinte Pune domne' rezistenta acolo ,o faci din nichelina Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am pus de proba si am intrebat deoarece in schema nu era deloc aceasta rezistenta si citind mai multe posturi tot pe acest forum unii au zis ca au gasit strap. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am pus de proba si am intrebat deoarece in schema nu era deloc aceasta rezistenta si citind mai multe posturi tot pe acest forum unii au zis ca au gasit strap. rezistenta este de 15 omi si este pusa la tuburi flat si la cele cu colturile rotunde nu mai au aceasta rezistenta ca scade tensiunea de la 26v la 22v deci sunt diferite anumite sasiuri fiind ele 11ak30 si da pune rezistenta acolo ca altfel se arde finalul bv 11AK30-A11 Deflection.pdf Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am pus 16ohm si am 25v, zic ca e ok. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Am pus 16ohm si am 25v, zic ca e ok. Da este ok lasal asa Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Da' unde gasiti valorile astea? (16ohmi si cealalta "dupa codul culorilor" 5 ohmi)..., o fi eventual RPM? Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Nu-i foarte critica alimentarea BVului. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Da' unde gasiti valorile astea? (16ohmi si cealalta "dupa codul culorilor" 5 ohmi)..., o fi eventual RPM? eu cred ca rezistenta este de 15omi sp pe multimetru da 16omi fiind un pic intinsa Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2016 Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Sau precizia multimetrului. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 multimetrul meu pe ohmi cand pun testele in scurt imi indica 1,1r. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 E precis tare atunci. Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Am reparat azi un tv cu defectul clasic bu808 ars si C613. Am inlocuit aceste componente tv functioneaza dar am un bazait suparator(nu e din difuzoare se aude din traf cel mai probabil). C613 am pus de 22uF/63v, ati mai intalnit aceasta manifestare? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 16, 2016 Partajează Postat Aprilie 16, 2016 Schimbati si filtrajul pe tensiunea +B. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2016 Partajează Postat Aprilie 17, 2016 Sau filtrajul mare primar sursa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum