Vizitator Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 CITAT: Postat Ieri, 20:38 Masoara tens in B si C Q804. Deci ultima activitate la 21.30. Nu puteai sa faci masuratoarea ceruta de mine? Link spre comentariu
adydep Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Curățarea se face cu alcool izopropilic,iar în lipsă cu alcool de prune. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Curățarea se face cu alcool izopropilic,iar în lipsă cu alcool de prune. ...sa-l numim direct : " alcool izopropilic de prune " Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Iar în lipsă cu alcool de prune. Adica cu palinca sau cu tuica. Link spre comentariu
lnedelea Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 (editat) Stimate miticamy, cu parere de rau nu mai puteam as fac masuratoarea pentru ca TV-ul nu îl mai aveam la dispozitie. Editat Martie 26, 2016 de lnedelea Link spre comentariu
lnedelea Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 Dar oricum se poate raspunde general de catre cei care au rezolvat o astfel de situatie pentru cei care se vor lovi de acesta problema ca prea putin este tratata pe forum problema tensiunii B+ scazute pe sursa la sasiul 11AK30. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Am scris de vreo 5 ori de faptul ca 11ak30 are 2 bucle de control, la inceputuri cand mai aveam un pic de putere nu m-am gandit sa fac un topic special care sa fie accesat oricand de cei interesati. Acum daca doresc sa postez din nou ce am scris atunci nu mai gasesc pt ca era ca raspuns unuia sau altuia si ma pierd in padurea de subiecte ak30. Nu mai am chef sa scriu totul, dar un lucru este sigur si ff simplu: 115V/126v pt ecran plat se obtin cand avem 2,5V in pinul de control TL431--nu am auzit pe nimeni sa precizeze ca a facut acea masurare. A doua bucla este zenerul activat de tranz de care ti-am spus si care influenteaza cand si MCR este scos. Rezistenta la teorie este cea mai mare dezamagire pe acest forum, imi imaginez niste indivizi cu cafele, tigari sau chiar bere dorind sa faca si ei un ciubuc pt ca sant niste ciudati care le tot raspund la salvele de intrebari. Nu prea am vazut pe cineva sa raspunda; am cam inteles ce am facut acolo, am retinut si incerc pe viitor sa nu mai pun aceeasi intrebare. M-am cam vaccinat, nu cred eu ca cine nu si-a propus de la inceput sa invete isi va schimba atitudinea. Forumul nu se deosebeste de parlament, guvern, societatea civila: acesta este poporul roman, vom merge inainte cu tarele noastre. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Unii vor totul mura in gura sa li se spuna exact ce piesa sa schimbe si gata reparatia. Link spre comentariu
Vizitator AXE81 Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 In AK30 Sigur gasesti?Uitati-va unde postati. Eram obosit, scuzati gresala ! Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Am un watson cu dunga orizontala pe care se observau doar niste liniute pe mijlocul ecranului care proveneau de la ceas(lipsa semnal) Am gasit c634 unflat si si r654 afumata. Am inlocuit condensatorul 470uf/35v si rez de 44ohm. fara nici o modificare. Am mai inlocuit c610,641603,d602,c604,c516,c633.si integratul de cadre. Dupa asta am obtinut imagine parca s-a mai deschis cu 5 cm de pe mijloc in jos. Pin 2si pin 10 integram at 2.4v respectiv 2.8v Pe c631 aveam 2.8v am schimbat condensatorul si tot asa, am inlocuit si d610 tot asa, am intrerupt traseul spre pin10,2 cadre si am 3v. Sa fie din traful de linii? Ce parere aveti? Cu traseul intrerupt tv se maniesta la fel. img https://vid.me/Aeza Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Nu este defect trafo linii! Verificati si cele doua BC-uri SMD din baleiajul vertical. Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 2, 2016 Partajează Postat Aprilie 2, 2016 Q604 si Q606 sunt bune. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Verifica cele 3 traseie de la bv pina la jungla sa nu fie intrerupte V_AMP , VERT_OUT si V_LIN Succes Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 3, 2016 Partajează Postat Aprilie 3, 2016 Ar fi bine de înlocuit și depanatorul ,și văzut dacă mai persistă defectul Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Ar fi bine de înlocuit și depanatorul ,și văzut dacă mai persistă defectul Asta este clar , Daca se schimba Depanatoru cu unul bun sigur defectul dispare imediat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum