Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Nici eu nu am supradimensionat radiatorul la final cadre la acest sasiu,si credeti-ma ca foarte rar am antalnit acest integrat ars,si chiar daca as vrea sa dimensionez radiatorul nu prea imi permite tubul cinescop. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Cand se arde are cauza externa. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Cand se arde are cauza externa. Puteti enumera doua sau trei exemple daca doriti? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 daca nu doreste nimeni sa spuna,va voi spune eu pana la urma. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 (editat) 1.cond fly. de 100uF 2.descarcare trafo. la cele care fabricantul a infasurat firele defl.cadre dupa firul fit ,la iesirea trafo, 3.scurtcircuitarea c. serie cu BDV-mai rar,etc Editat Februarie 9, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Descarcari FIT, scurt bobina deflexie verticala-generat la randul lui de scurt pe deflexie orizontala- defect dioda redresoare pe bara de alimentare, defect electroliticul din pinul 11, intrerupere rezistenta de inchidere deflexie verticala la masa....o parte din defectele intalnite de mine soldate cu defectarea integratului...si mai sunt... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Bravoo amandurora :aplauze Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Dar in general condul flyback da cele mai multe defecte de BV Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 E normal ca in baza tranzistorului de linii sa fie montat un condensator de 220uF ? Am un tv care are asa ceva in baza. Parca undeva la 47uF era maximul. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Eu mai nou montez de 100uF/63V.Nu capacitatea e problema acolo,ci ESR-ul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 E normal ca in baza tranzistorului de linii sa fie montat un condensator de 220uF ? Am un tv care are asa ceva in baza. Parca undeva la 47uF era maximul. este schimbat acel cond? sau este pus de fabrica? Eu mai nou montez de 100uF/63V.Nu capacitatea e problema acolo,ci ESR-ul. eu am montat un cond la un eurocolor un cond de 47mf 50v si deja imaginea devenea mai laptoasa si dacai montam unul de 100mf oare mai vedea bine si iam pus unul de 22mf si imaginea este inpecabila dar cu 47 era aiuria si de atunci montez cond de 15mf 50v de mult timp si nu sint probleme luati chiar de la miv... am tv cu cond de 15mf si inca nu sa ars pentru ca stiu ca este tv lui soacramea Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Nu am pus mai mare de 47uF niciodata. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 A fost schimbat acel condensator. Se vede pe placa ca a mai fost lipit. Eu foloseam pana acum doar de 10 sau 22uF/63V luati de la miva.... Deocamdata tv-ul va mai sta pe masa pana ajung tranzistorii. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Nu pune peste 47uF chiar nu e nevoie. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 este suficient de 15mf sa mai maninci piine peste vreo 4 ani ca tine si astia intre 3 si 5 ani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum