ionel sm Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Asta daca nu gresesti sensul la infasurare ca altfel distrugi tz. rapid. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Da,trebuie osciloscop,si impulsul cu "cioculetul"in jos. Link spre comentariu
Vizitator vulpitz Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Salut pe toata lumea !!! Aseara am reusit sa readuc la viata un BlueSky cu sasiu 11ak30-aII cu ecran bombat {115v} Dupa ce l-am curatat de toti condensatorii devalorizati sau cu esr-ul marit, am verificat sursa [pe bec} care functiona perfect apoi am trecut la verificarea tensiunilor din secundar cu mcr scos si becul de rigoare lipit intre C si E {cu BU808 scos ca si asa era ars} Toate tensiunile sunt bune. Pentru ca nu aveam la indemana un alt BU808...si imi era si lene sa ma duc tocmai pe Maica Domnului aici in Bucuresti.....am zis sa fac si eu din 2 tranzistoare...unul singur. Darlingtonul l-am facut cu un 2SC5929 dintr-un monitor CRT de 17 inch si un 2SD1398 cu dioada incorporata care era finalul linii dintr-un tv FUNAI pe care l-am defrisat de curand. La acest darlington am montat si acea dioda ba159 si rezistenta de 390 ohmi intre B-E la primul transistor. Le-am pupat pe amandoua pe acel radiator izoland colectorul de radiator la 2SD1398 cu folie de mica ca sa nu faca scurt C-E, si am prelungit piciorusele la cele 2 condensatoare de c618 si c619, iar pe c613 l-am pus de 47mF/50v-105 grade cu esr cat mai mic. Acum TV-ul functioneaza perfect.....am radiatorul usor caldutz si l-am tinut in probe de ieri si pana azi. Mai am acum un alt tv....un AKAI cu sasiu 11ak30-1 asamblat in Romania acum vreo 15 ani care a functionat tot acest timp....pana i-a crapat BU-ul. O sa ii aplic acelasi tratament si lui asta. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 E o solutie fiabila si asta.Nu singura. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Salut colegi,sasiu 11ak30a4 la care am schimbat final linii inclusiv toti conzii importanti,acum functioneaza dar se incalzeste final cadre tda8174 exagerat,ce credeti ca am omis?va multumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 C 610 ?? schimbat primul(100micro/50v)fly bak,si degeaba ca se incalzeste de nu pot tine mana pe radiator. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 schimba D602 era bine de masurat temperatura la sasiele astea se cam incalzesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 schimba D602 era bine de masurat temperatura la sasiele astea se cam incalzesc are in jur de 65de grade. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 are in jur de 65de grade. dace se mentine asa timp de 2 ore atunci este ok ic-ul suporta pina la 150 grade maxim eu la aceste sasie asa am gasit 60 sau 65 grade Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 dace se mentine asa timp de 2 ore atunci este ok ic-ul suporta pina la 150 grade maxim eu la aceste sasie asa am gasit 60 sau 65 grade Da se mentine temperatura. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Eu cred ca este ok .Daca pui mana pare foarte cald asa merg ele. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 va multumesc tuturor. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Pentru linistea dvs.majorati radiatorul. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Eu nu am marit niciodata radiatorul la BV la AK30 dar nici nu am avut probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum