dan cod Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Acolo nu merge nimic in afara de ăștia doi. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 ...am si eu o problema la AK30, ...am schimbat tubul (plat) si am imaginea pe H putin marita. As dori sa reduc putin tensiunea pe B+ de la 124v cat este acum , la aprox. 120v,....cam ce valoare ar trebui sa aiba R817 ??/( pe placa este de 99K) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 (editat) Mai bine micsoreaza valoarea condului de recuperare , prin tatonare !! Editat Aprilie 7, 2015 de dan-a2 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Daca tensiunile sun tok si recuperatele linii eu as inseria cu deflexia o bobina pana as avea dimensiunea corecta.Nu as modifica piese in tv. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 ...am redus cond.de recuperare pana la 8.8nf, o sa mai fac o incercare!...cu bobina nu am incercat. M-am gandit la reducerea tensiunii, nu-mi place nici mie ideea si de aceea am intrebat, dar renunt!!! Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Recuperatele sunt bune?cat este 200V? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 pe video am 206v.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Atunci un pic trebuie redusa U1 dar nu mult.Se poate pune in paralel cu rezistenta de 99K un semireglabil de 1m si se regleaza cat e bine apoi se masoara si se pune rezistenta fixa. 1 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Salut tuturor stimatilor colegi! Am pe masa de lucru un sasiu 11ak30 -s2.Am reparat defectiunile , tv-ul a functionat 30 de minute corect apoi s-a facut albastru cu liniile de intoarcere cadre, imaginea abia mai se distinge pe acel albastru, sunet corect, tensiunile de alimentare corecte, recuperatele corecte.Pe Bout tensiunea este mai mare decit pe R si Gout.Etajul final video Blue este saturat, caderea de tensiune pe rez. de sarcina 2k2 este maxima. Modulul crt este cu tranzistori.Am banuit STV2246h ,am pus altul si surpriza....acelasi defect. Are vreun coleg vreo idee. Va multumesc! Link spre comentariu
Fulgerik Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Tensiunea pe G2 cat este? Poate fi prea mare. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Izoleaza filamentul sa vezi daca mai e asa.FV cu ce e facut?nu-i defect?eventual inverseaza intrarea in modulul TK albastru cu alta si vezi daca se schimba ceva. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Va multumesc, "Fulgerik" si "dan cod" . Ma cam bagase-n ceata. L-am rezolvat , a fost un tranzistor video npn C3207 un scurt slab (nu zero) colector emitor.Masurat pe placa nu se vedea ca ar fi defect. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Va multumesc, "Fulgerik" si "dan cod" . Ma cam bagase-n ceata. L-am rezolvat , a fost un tranzistor video npn C3207 un scurt slab (nu zero) colector emitor.Masurat pe placa nu se vedea ca ar fi defect. Nu se destrama ceata.....deviere pe frecventa linii. rupea, rupea pe linii si la un moment dat s-a desincronizat total .Am schimbat cuartul pe 43.......khz ,FUS-ul,am reglat usor din L405, zero rezultate.Alimentarile, filtrajele corecte.Ce poate fi? sint tot in ceata. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Fara final linii m ontat ce frecventa e in baza driver? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 (editat) Fara final linii m ontat ce frecventa e in baza driver? Voi utiliza osciloscopul, frecventmetrul sa vad cit de mare e devierea de frecventa. Multumesc! Frecventa liniilor se obtine prin divizare frecventa cuart,trebuie sa fie perfect de stabila.ce componente mai contribuie la stabilitatea frecventei ? Editat Aprilie 8, 2015 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum