Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu VESTEL 11AK30 - defecte si rezolvarea lor

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator NIKLASS

Ai schimbat cumva finalul de linii,ce fel de tranzistor ai pus?

da se pare ca 2sc5388 e de vina, am gasit un 808 dfx si cu acela merge bine , am uitat sa mentionez ca tubul era flat deci consum mai mare

Link spre comentariu
Vizitator Andrey Andrey

salut sunt incepator si am si eu o problema cu televizorul meu watson serie sasiu 11 AK 30.mia ars finalul linii l-am schimbat am schimbat si condensatorul din baza lui.defectul se manifesta in felul urmator televizorul merge timp de vre-o maxim 10 minute timp in care finalul linii se incalzeste foarte tare si se arde.am refacut lipiturii trafo linii bobina flecie.nu imi dau seama ce ar mai putea fii.a mai patit cineva ca mine?poate sa ma ajute cineva?multumesc

Link spre comentariu
Vizitator Andrey Andrey

am pus 3 tranzistorii si la toti am patit la fel.am luat si unul de calitate si tot la fel am patit.oare ideia cu 2 tranzistorii finalii in parallel este buna?

Link spre comentariu

Nu stiu  ce tz.  de calitate ati luat (postati o poza cu el )

> unii vand la preturi mari pocnitori  >> cel mai bine  realizati o clona  din 2 tz  , atunci va dati seama !!

Sper ca condul  de recuperare  l-ati verificat  !! >> am uitat sa pun virgula :rade:

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
Vizitator Andrey Andrey

am sa postez si o poza cu el.cel de la magazinul de unde am luat piesele mia zis ca este cel mai bun transistor pe care il are si costa 11 lei.lam luat si am mai luat si 2 mai ieftine.am verificat tot ce am stiut eu ca este am inlocuit ce a fost nevoie insa degeaba.acum am sa ma apuc de el sa ii pun 2 finalii si revin cu poza la transistor si cu un raspuns.multumesc de raspunsurii

Link spre comentariu
Toni Marginean

Cum acum merge cu 2 tranzistori in loc de unul?Atunci nici ăștia nu-s ok.

Stati linistit ca am vazut si 3 pusi in paralel! Cineva a cumparat o cantitate mai mare de stifturi si ca sa-si poata recupera banii, fara a arunca tranzistorii, a montat cate 3 in paralel. Cu doi in paralel mergea doar cateva ore!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări