doru tv Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 salut.tv nei saiu 11ak30,sursa defecta cu ci crapat fizic, rez din primar carbonizate ,morfet crapat,optocuplor in scurt,avarii in primul rand in primarul sursei .nu am apucat sa inlocuiesc nimic !postez in ideea daca a m-ai intilnit cuneva asa avarie si ce credeti ca a dus la un asa defect major in sursa? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Poate traznet,lichide,soc mare de tensiune. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Poate traznet,lichide,soc mare de tensiune. Sau din cauza altuia ,, meserias '' >> verifica si celelalte : procesor , jungla prin masurare pini fata de masa , ca sa nu muncesti degeaba !! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 si eu am avut un asemenea dezastru de defect cu sasiul carbonizat in zona primar choper ca in instanta sa schimb mcr22,asta dupa ce mia bubuit toata sursa in ochi de doua trei ori arzand mai tot in sursa.acum nu stiu daca sigur este tot acelasi defect si la dnul.doru tv,eu totusi dau un punct de plecare.chiar si io astept de la domni colegi sa deslusim acest defect la acest tv.sunt si eu foarte curios de eventualele raspunsuri ale dstra. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Sigur MCR -ul nu are legatura cu dezastrul din primarul sursei !! Link spre comentariu
ionel sm Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Eu zic sa-i pui de proba un ups001 sa vezi daca-i restul bun si dupa aceia repari sursa. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Asta cu MCR luat jos ca altfel face ravagii. Link spre comentariu
doru tv Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 am schimbat aproape tot in sursa ,iar cauza q804 bc548,rezistenta baza colector 370kohm!tv functioneaza in parametri normali acum.multumesc cu stima pt atentie si sugesti! Link spre comentariu
Vizitator NIKLASS Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 dar pe asta o stiti? dau drumul televizorului si merge fara probleme cat vreau daca insa incerc sa schimb canalele sau il opresc si ii dau drumul imediat se desincronizeaza pe linii si (dreapta devine stanga si stanga devine dreapta cu o banda lata suprapusa pe mijlocul ecranului) tiuie puternic liniile tanzistorul final se incalzeste excesiv si crapa Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Sper ca ai schimbat electroliticul din baza final linii !! Link spre comentariu
Vizitator NIKLASS Postat Februarie 11, 2015 Partajează Postat Februarie 11, 2015 Sper ca ai schimbat electroliticul din baza final lini bineinteles Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Da finalul linii jos si pune osciloscopul in baza linii si vezi daca la schimbarea programului se modifica frecventa sau forma impulsurilor. Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 dar pe asta o stiti? dau drumul televizorului si merge fara probleme cat vreau daca insa incerc sa schimb canalele sau il opresc si ii dau drumul imediat se desincronizeaza pe linii si (dreapta devine stanga si stanga devine dreapta cu o banda lata suprapusa pe mijlocul ecranului) tiuie puternic liniile tanzistorul final se incalzeste excesiv si crapa Ai schimbat cumva finalul de linii,ce fel de tranzistor ai pus? Link spre comentariu
cosminc Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 buna seara, am experimentat o schema echivalenta a bu 808 de pe elforum , bucuria a fost de scurta durata ( 3 sec) , am pus un but 11 si un d 1815 in loc de bu 2508 , aici a fost greseala ? dioda ba 159 si rezistenta de 380 de ohmi. Multumiri ! ( ma duc sa cumpar 5388 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Făcând experimente aiurea muncești degeaba . Timp pierdut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum