Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu VESTEL 11AK30 - defecte si rezolvarea lor

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator aurelt60

Deci; daca dau cautare ,cauta, se opreste pe un anumit program dar daca dau memorare pune acest program pe toate canalele si tot asa defiecare data. Cit despre tensiuni am gasit 4,7 si 26v.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

westwood sasiu 11ak30a14led-ul de st-by aprins si sursa ticaie ca atunci cand este ars bu808dfxdaca scot mcr-ul si pun bec se aprinde pulsatoriu, toate tensiunile debitate de sursa sunt mai mici si pulsatorii, mai putin cea de 9v, iar led-ul se face rosu-verde-rosu-verde-rosu-verde la nesfarsit...tensiunea pe condul de 100uf/400v la 220v pe retea este 285v, l-am schimbat...aceiasi tensiune!am schimbat opto, tl431, verificat diodele de redresare de pe iesirile chopper-ului , mcr, etc...tv-ul a fost putin folosit fiindca se pare ca a avut probleme de la inceput; a mai fost la un centru si cei de acolo i-au spus ca nu au ce-i facece idei i-mi dati?

Link spre comentariu

Cumpara un osciloscop!Cum putem noi sa stim daca nu ai supratensiune?Voltmetru de varf nu vreti sa va faceti.La supratensiune de vina poate fi optocuplorul.Si rez de 99kohm creste tensiunea de iesire dar nu stiu daca poate ajunge la valoarea la care functioneaza protectia de supratensiune din MC44608.

Link spre comentariu

Defect initial: in scurt PTc,tiristorul si circuitul integrat din sursa ,a mers corect, cu toate tensiunile masurate in regula una zi ,sa dus mosul ,inlocuit cu altul din recuperari,iar sa dus dupa doua zile ,care sunt piesele care asigura protectia tiristorului!?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări