Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu VESTEL 11AK30 - defecte si rezolvarea lor

Vizitator

Postări Recomandate

Terminologia folosită este aceasta:

Cele care au procesor separat și alt CI pentru semnale se folosește procesor și jungla ,iar cele cu cip unic multifuncțional.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ma puteti ajuta cu reparatia la o sursa de 11ak30s2 tv-ul a suferit o descarcare pe cablu am gasit procesorul dus l-am schimbat

am schimbat ci din sursa opto  tl431 verificart toate componentele problema e ca sursa pulseaza in st by am decuplat mcr si finalul

am pus bec pe +b aceiasi problema becul pilpie, mia mincat o zi si nu reusec sai dau in cap desi am destule Ak reparate PS am nevoie de un dump pentru el cred ca e dus si asta

Link spre comentariu

ma mincat asta serie procesor st92t195d7b1 am verificat prin inlocuire diode pe secundar choper snuber ci  tl opto etc nu stiu ce sai mai fac  cred ca urmeaza dezmembrarea

Editat de fane
Link spre comentariu

Procesorul e de pe alta placa si cred ca e bun daca ii dau on de pe tc ia comenzi . Am decuplat si 5v si 8v si audio acelai tacanit ca si cum as avea final in scurt  ver. mcr daca pun sursa pe bec la fel pilpie becul a mai ramas choperu azi am vazut ca, condesatorul de 4700 daca las sursa mai mult alimentata se incalzeste masurind tensiunea pe el variaza intre o si 20-22v pina pe intrarea in sursele de5v dupa ele 5v stabil ce nu am verificat consumul pe 5v desi daca era marit trebuia sa am sursele calde, acum nu stiu daca am ales corect logica de reparare a sursei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări