Vizitator Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 (editat) Oscilograma cu finalul video spune multe. Uite la AK36 ce-l am acum pe masa 4 imagini--sunt in unghi pt ca sunt capturi dintrun film in care am prins si ecranul putin. Editat Februarie 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 nu am osciloscop, Link spre comentariu
naebv Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 (editat) pai si eu am spus in primul post ca suspectez tubul cinescop chiar acum ma apuc s-al schimb Soclu TK l-ati schimbat? Tensiune de focalizare exista? Editat Februarie 1, 2018 de naebv Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Soclu TK l-ati schimbat? Tensiune de focalizare exista? da.exista tensiune de focalizare. nu am osciloscop, si nici nu-mi trebuie Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Posted Today, 14:11 PM Pai verificati daca: -are filament aprins -are G2 prezent -ce tensiuni are pe catozi -se simte inalta la ecran Si totusi, ce tensiuni ai pe catozi? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Posted Today, 14:11 PM Pai verificati daca: -are filament aprins -are G2 prezent -ce tensiuni are pe catozi -se simte inalta la ecran Si totusi, ce tensiuni ai pe catozi? da,sunt corecte,repet nu am osciloscop si nici nu-mi trebuie Posted Today, 14:11 PM Pai verificati daca: -are filament aprins -are G2 prezent -ce tensiuni are pe catozi -se simte inalta la ecran Si totusi, ce tensiuni ai pe catozi? cat trebuie,adica normal Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Si cat e normalul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Ce tensiune este pe pinul 10 trafo ABL? masurat direct pe pin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Problema rezolvata prin schimbarea tubului cinescop,cum sa dus asa instantaneu,nu stiu?poate ia dat propietarul pumni si nu a vrut sa spuna,ca oricum au toti un text si anume:cred ca are un fir dezlipit s-au are siguranta arsa,de parca restul 1000 de piese sunt puse la misto. 2 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Problema rezolvata prin schimbarea tubului cinescop,cum sa dus asa instantaneu,nu stiu?poate ia dat propietarul pumni si nu a vrut sa spuna,ca oricum au toti un text si anume:cred ca are un fir dezlipit s-au are siguranta arsa,de parca restul 1000 de piese sunt puse la misto. Sau, cred ca e de la buton !!! 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Sau de la cablul de alimentare și vin fara ștecher. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Era interesant de făcut autopsia tubului defect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Si totusi, cat se incalzeste un STV? La mine in ak36 dupa 5 ore pur si simplu m-a ars la deget. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Nu trebuie sa fie așa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Dar a mers 5 ore fara sa dea niciun semn de nervozitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum