vanila Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 Nu sursa e de vina.un cretin a vrut sa mi vanda un procesor si a montat procesorul lui care era defect ,pe placa mea sa mi demonstreze ca merge. si de atunci cosmarul,nu a mai mers deloc,nimic.sa stricat si placa si procesorul meu ,cand le am montat la loc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Eee,atunci inseamna ca a facut el vreo boroboata pe acolo,adica cred ca a facut vreun scurt pe undeva pe acolo. Dar cand a montat procesorul lui ia dat si cu pasta termoconductoare pe procesor si pe radiator si inca ceva daca a montat si radiatorul cu coolerul pe procesor corect sau chiar invers......adica cand a montat procesorul dvs inapoi ia dat si cu pasta termoconductoare pe procesor si pe radiator si inca ceva daca a montat si radiatorul cu coolerul pe procesor corect ??Astept ! Link spre comentariu
vanila Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 montarea si demontarea a fost corecta.dar nu are importanta asta acum.problema e cum o scot eu la capat si daca mai pot face ceva cu placa? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Asta nu prea pot eu sa va zic daca mai merge sau nu mai merge facuta placa,fara sa vad pc-ul si fara sa-l verific eu cu mana mea. Eu asi zice ca sa va duceti cu pc-ul la un service de raparati . :daSucces !! Link spre comentariu
vanila Postat August 5, 2012 Autor Partajează Postat August 5, 2012 la service nu am cum sa ajung.nu sant fonduri.trebuie sa incerc sa ma descurc fara... Link spre comentariu
Marius84 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Trebuiesc facute masuratori in zona surselor de langa procesor, aflat care este tensiunea de alimentare a procului, etc. Necesita timp, studiu, scule si pana la urma tot fonduri din pacate, in cazul identificarii problemei. Cred ca pana la urma ajungeti tot la o noua placa de baza. Incercati sa probati prcesorul dvs. la altcineva, sa va convingeti daca functioneaza. Dar, ca sa nu repetati istoria si la cel ce va fi de acord sa va ajute, verificati inainte compatibilitatea dintre proc/soket/placa de baza... Succes! Link spre comentariu
vanila Postat August 6, 2012 Autor Partajează Postat August 6, 2012 Merci............... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum