Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor intel pentium 4

vanila

Postări Recomandate

Nu sursa e de vina.un cretin a vrut sa mi vanda un procesor si a montat procesorul lui care era defect ,pe placa mea sa mi demonstreze ca merge. si de atunci cosmarul,nu a mai mers deloc,nimic.sa stricat si placa si procesorul meu ,cand le am montat la loc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

17

• FLORIN IORDACHE

14

• Marius84

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Eee,atunci inseamna ca a facut el vreo boroboata pe acolo,adica cred ca a facut vreun scurt pe undeva pe acolo. :da Dar cand a montat procesorul lui ia dat si cu pasta termoconductoare pe procesor si pe radiator si inca ceva daca a montat si radiatorul cu coolerul pe procesor corect sau chiar invers......adica cand a montat procesorul dvs inapoi ia dat si cu pasta termoconductoare pe procesor si pe radiator si inca ceva daca a montat si radiatorul cu coolerul pe procesor corect ??Astept !

Link spre comentariu

Asta nu prea pot eu sa va zic daca mai merge sau nu mai merge facuta placa,fara sa vad pc-ul si fara sa-l verific eu cu mana mea. Eu asi zice ca sa va duceti cu pc-ul la un service de raparati . :daSucces !!

Link spre comentariu

Trebuiesc facute masuratori in zona surselor de langa procesor, aflat care este tensiunea de alimentare a procului, etc. Necesita timp, studiu, scule si pana la urma tot fonduri din pacate, in cazul identificarii problemei. Cred ca pana la urma ajungeti tot la o noua placa de baza. Incercati sa probati prcesorul dvs. la altcineva, sa va convingeti daca functioneaza. Dar, ca sa nu repetati istoria si la cel ce va fi de acord sa va ajute, verificati inainte compatibilitatea dintre proc/soket/placa de baza... Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări