augustin Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Sanatate !! Am un laptop dell care nu mai vrea sa incarce bateria... problema este de la alimentator ... Lam desfacut si am gasit o piesa care se vede arsa la propriu .. dar totusi se poate vedea seria ei ... ea este pusa exact pe firul care duce la pinul din mijlocui mufei .. mufa e cu 3 pini .. este pe firul de Data ... Ce tensiune trebuie sa am pe acel pin? .. piesa defecta este exact ca un bc dar un pin este taiat .. era lipita pe placa pe 2 pini .. un pin la masa .. si unul la firul de data ... pe ea scrie asa: 75M818E Link spre comentariu
mastodontu Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 un model de incarcator? unul de laptop? niste poze? Link spre comentariu
bugytech Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Nu stiu daca merita reparat. Iti pot oferi la 80 lei incarcator original Dell perfect functional. Link spre comentariu
pinky Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 "tranzistorul" acela e o memorie care-i spune laptopului informatii despre alimentator. Daca memoria este nefunctionala din diverse cauze, laptopul nu permite acumulatorului sa se incarce. http://www.laptop-junction.com/toast/co ... y-revealed Cam greu sa gasesti o memorie din aceea gata scrisa cu ce trebuie. Cel mai des se defecteaza acea memorie. 80 lei este un pret mai mult decat rezonabil ( ca sa nu zic ca e aproape pomana ). Nu poti sa incarci cu un alimentator universal deci esti obligat sa folosesti un alimentator Dell original iar unul nou trece bine de 200 lei. Link spre comentariu
Voltus Postat August 4, 2012 Partajează Postat August 4, 2012 Asta cu incarcarea bateriei nu e tot .Ia vezi daca nu ti-a scazut si frecventa la procesor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum