Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema incarcator laptop Dell

augustin

Postări Recomandate

Sanatate !! Am un laptop dell care nu mai vrea sa incarce bateria... problema este de la alimentator ... Lam desfacut si am gasit o piesa care se vede arsa la propriu .. dar totusi se poate vedea seria ei ... ea este pusa exact pe firul care duce la pinul din mijlocui mufei .. mufa e cu 3 pini .. este pe firul de Data ... Ce tensiune trebuie sa am pe acel pin? .. piesa defecta este exact ca un bc dar un pin este taiat .. era lipita pe placa pe 2 pini .. un pin la masa .. si unul la firul de data ... pe ea scrie asa: 75M818E

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

1

• pinky

1

• bugytech

1

• mastodontu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

"tranzistorul" acela e o memorie care-i spune laptopului informatii despre alimentator. Daca memoria este nefunctionala din diverse cauze, laptopul nu permite acumulatorului sa se incarce.

http://www.laptop-junction.com/toast/co ... y-revealed

Cam greu sa gasesti o memorie din aceea gata scrisa cu ce trebuie. Cel mai des se defecteaza acea memorie.

80 lei este un pret mai mult decat rezonabil ( ca sa nu zic ca e aproape pomana ). Nu poti sa incarci cu un alimentator universal deci esti obligat sa folosesti un alimentator Dell original iar unul nou trece bine de 200 lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări